Dolar

32,5623

Euro

34,7059

Altın

2.413,65

Bist

9.645,02

Pato Galatasaray'a 'Evet' dedi

Burak Yılmaz'ın satılması durumunda transfer edilmesi planlanan Brezilyalı futbolcu, 'Galatasaray'a gelebilirim' ifadesini kullandı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-01 20:35:55

Pato Galatasaray'a 'Evet' dedi

Galatasaray'ın bu sezon beklenen performansı gösteremeyen Burak Yılmaz'ı satarak transfer etmek istediği yabancı golcüler arasında ilk sırada yer alan Pato'dan olumlu cevap geldi.

"GALATASARAY'DA OYNAMAK BANA GURUR VERİR"

Corinthians ile sözleşmesi olan ve 1 yıldır Sao Paulo'da kiralık olarak oynayan Pato Sarı-Kırmızılı camiayı sevindirecek bir açıklamada bulundu. Brezilyalı futbolcu, Galatasaray'ın kendisiyle ilgilendiğinden haberdar olduğunu ifade ederek, "Avrupa'da futbol oynamayı çok istiyorum. Galatasaray gibi büyük bir kulüpte forma giymek bana gurur verir. Kariyerime yeni başarılar eklemek istiyorum. Galatasaray bu isteğimi gerçekleştirecek kulüplerden biri olabilir. Ancak Corinthians ile sözleşmem devam ediyor. Galatasaray'ın kulübümle görüşmesi gerekir. 2 taraf anlaşma sağladıktan sonra her hangi bir sorun olmaz" dedi.

"TAFFAREL'İN GÖREV YAPMASI BENİM İÇİN ÖNEMLİ"

Galatasaray'dan isteyeceği ücret konusunda net bir açıklama yapmayan Pato, "Kulüpler anlaştıktan sonra yıllık ücretimde bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. Ancak profesyonel bir oyuncu olarak şu an net bir açıklama yapmam da doğru olmaz" dedi. 26 yaşındaki forvet vatandaşı Taffarel'in Galatasaray'da hoca olarak görev yapmasının da kendisi için önemli olduğunu vurgulayarak, "Şu anda gelişmeleri bekleyeceğim" ifadelerini kullandı.

Haber Ara