Dolar

32,4932

Euro

34,9484

Altın

2.439,44

Bist

9.716,77

Paşinyan’ın kızı: Hayallerimiz ve hedeflerimiz başarısız oldu

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın kızı Maryam Paşinyan, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda, “Hayallerimiz ve hedeflerimiz başarısız oldu” itirafında bulundu.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-20 10:53:31

Paşinyan’ın kızı: Hayallerimiz ve hedeflerimiz başarısız oldu

Ermenistan ordusunun, işgal altında tutuğu Dağlık Karabağ'da Azerbaycan ordusu karşısında düştüğü zor durum ve toprak kaybı Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın kızını derinden etkiledi.

Başbakan Paşinyan'ın kızı Maryam Paşinyan, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda, “Hayallerimiz ve hedeflerimiz başarısız oldu” dedi.

Paşinyan'ın kızının Dağlık Karabağ ile yaptığı karamsar açıklama, Ermeniler arasında kızgınlığa ve memnuniyetsizliğe yol açtı.

Ermenistan medyası ve haber sitelerinde Başbakan Paşinyan'ın ailesinini kötümser bir atmosfer içinde olması tartışma konusu haline geldi.

Paşinyan'ın kızı Maryam Paşinyan'ın açıklamalarına tepki gösteren ve hoş karşılamayan Ermeni haber siteleri, insanlar artık daha vatansever fikirleri dile getirmelere gerektiğini dikkat çekerek, “Karamsar açıklamalar cehhedeki askerlerimizin olumsuz moralini etkiliyor” denildi.

Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın kızı Meryem Paşinyan, Dağlık Karabağ'daki son çatışmalarla ilgili Facebook sayfasından yaptığı paylaşımda, "Hayallerimiz ve hedeflerimiz başarısız oldu. Hayallerimiz askerlerimiz ve vatanımız hakkındaydı" demişti.

2-1603174789

Maryam Paşinyan'ın paylaşımı hakkında yorum yapan Ermeniler, ülkeyi uçuruma sürükleyen kişinin Maryam'ın Soros kölesi olan babası olduğunu söylediler.

Surik Saroyan isimli bir kullanıcı ise şöyle yazdı: "Maalesef hayalleriniz milli hayalimiz değil, Soros veya neoliberal" hayaller "...".

Scree-1603174860

Haber Ara