Dolar

32,3660

Euro

34,9550

Altın

2.325,32

Bist

9.079,97

Partilerin 1 Kasım sloganları

1 Kasım seçimleri yaklaşırken siyasi partilerinde seçim sloganları ortaya çıkmaya başladı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-29 14:41:34

Partilerin 1 Kasım sloganları

Erken seçime doğru geri sayım başladı, Türkiye ikinci kez sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Partiler yaklaşık 1 ay sonra gerçekleşecek olan erken seçim öncesinde, seçim stratejilerini, beyannamelerini ve “slogan"ları üzerine son hazırlıklarını yapıyor. Peki partilerin sloganları 7 Haziran'a kıyasla nasıl değişecek?

7 HAZİRAN FARKLIYDI

Partiler, 7 Haziran seçimlerinde farklı sloganlar kullanmıştı. AK Parti, “İstikrara oy verin" sloganıyla seçmen karşısına çıkmıştı. CHP “Milletçe alkışlıyoruz" sloganını kullanmıştı.MHP ana sloganını, “Bizimle yürü Türkiye" HDP, “Yeni yaşam" olarak belirlemişti.

CHP'NİN SLOGANI: ÖNCE TÜRKİYE

CHP'nin 1 Kasım için sloganı "Önce Türkiye".CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, şair Cahit Sıtkı Tarancı'nın “Olursa bir şikâyet ölümden olsun" dizeleriyle seslendiği “Memleket isterim" şiirini okuduğu reklam filmi televizyon kanallarında yayınlanmaya başlandı. Filmde, Kılıçdaroğlu'nun “Önce insan" ve “Önce birlik" mesajının ardından, “Önce Türkiye" sloganı vurgulanıyor.

MHP: ÜLKENİN GELECEĞİNE OY VER

MHP, “Ülkenin Geleceğine Oy Ver" sloganıyla seçmenin karşısına çıkacağını duyurdu.MHP Lideri Devlet Bahçeli , milletvekili adaylarını ve seçim beyannamesini tanıtacağı toplantıyı 3 Ekim'de yapacak. Toplantıda, verilecek diğer mesajlar da açıklanacak.

HDP KULİSLERİNDEN FARKI SLOGANLAR...

HDP'de ise slogan belirleme çalışmaları son aşamaya geldi. 2 Ekim'de seçim beyannamesini açıklayacak olan HDP yöneticileri, reklamcılarla bir araya geldi. HDP'nin beyin takımı, “Büyük insanlık", “İnadına barış" ve “Yönetmeye hazırız" şeklindeki üç vurgu üzerinde duruyor. HDP kulislerinden yansıyan bilgilere göre, “Bizler yönetmeye", “Bizler hükümete" ve “Barış kazanacak" sloganlarından biri kullanılacak.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara