Dolar

32,3134

Euro

35,1047

Altın

2.292,82

Bist

9.055,63

Paris ve Avrupa'da takip edilebilecek menkul kıymetler

Paris Borsa'sında açılışta, izlenen vadeli işlem sözleşmelerinde yükselen bir ivme görünüyor

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-01-11 18:14:45

Paris ve Avrupa'da takip edilebilecek menkul kıymetler

RENAULT - Mali yolsuzlukla suçlanan Carlos Ghosn, Tokyo Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Cuma günü iki ek suçlama ile suçlandığını duyurdu.

Renault'un yürütme komitesi üyelerine ilişkin iç soruşturmasında son iki yılda sahtekarlık saptanmadı fakat soruşturmalar önceki yılları da kapsayacak biçimde devam edecek.

SIEMENS ve ALSTOM, Fransız-Alman Demiryolları ortaklığı için kendi projelerine yeşil ışık adına Avrupa Komisyonu ile ek satışlar hakkında görüşmelere devam ediyor.

VOLKSWAGEN - Büyük otomobil üreticisi, önümüzdeki beş ila 10 yıl boyunca elektrikli araçların geliştirilmesinde Volkswagen'in en büyük paya sahip olduğu toplam 300 milyar dolarlık (260 milyar Euro) yatırım yapmayı planlıyor. Volkswagen'in bu yatırımlarının yarısı Çin'e gidecek.

ACCORHOTELS ise perşembe günü yaptığı açıklamada, Polonya Orbis'in henüz elinde bulundurmadığı sermayenin üzerinden, nakit teklif fiyatının % 9'undan fazlasını artıracağını açıkladı.

MARIE BRIZARD WINE & SPIRIT (MBWS) - Azınlık hissedarları Asamis ve Colette Neuville'i, MBWS ile ana hissedarı Cofepp arasında imzalanan anlaşmanın şartlarına ilişkin olarak yetkili piyasa finansörlerine atıfta bulundu. MBWS akşam bağımsız bir uzman atandığını duyurdu.

RUBIS, Kenolkobil'e devralma teklifi için Kenyalı düzenleyiciden yeşil ışık aldı. Teklif 18 Şubat 2019'da kapalı sunulacak.

AIR FRANCE-KLM - Air France, Suudi Arabistan'ın başkenti Ryad'a doğrudan uçuşlarını 1 Şubat'tan itibaren ekonomik beklentinin yetersiz kalması nedeniyle askıya alacağını duyurdu.

HERMÈS - Credit Suisse, düşük performansa rağmen, üstün performans olarak tavsiye etti ve hedef fiyatını 475 euro karşısında 531 euro olarak belirtti.

VIRBAC VIRB.PA - Jefferies, düşük performansa karşı "koruma" önerisini ve hedef fiyatını 100 euroya karşı 112 euro olarak kaydettiğini belirtti.

KUKA – 2018 mali yılı için tahminlerini düşüren endüstriyel robot üreticisi, Borsa Frankfurt'ta% 12,3 geriledi.

Kaynak: La tribune

Haber Ara