Dolar

32,3707

Euro

34,9944

Altın

2.325,78

Bist

9.087,02

Papa hakkında ‘şok’ iddia!

Çin’den dünyaya yayılan ölümcül koronavirüs salgını, İtalya’yı da etkiliyor. Bugüne kadar 22 kişinin koronavirüsten hayatını kaybettiği İtalya’da, Katolik dünyasının ruhani lideri Papa Franciscus'un da, koronovirüse yakalanmış olabileceği öne sürüldü.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-02-29 21:40:02

Papa hakkında ‘şok’ iddia!

buyuk_240

Çin'den dünyaya yayılan ölümcül koronavirüs salgını, İtalya'yı da etkiliyor.

Bugüne kadar 22 kişinin koronavirüsten hayatını kaybettiği İtalya'da, Katolik dünyasının ruhani lideri Papa Franciscus hakkında 'şok' bir iddia ortaya atıldı.

Papa Franciscus'un da, koronovirüse yakalanmış olabileceği öne sürüldü.

Papa'nın geçtiğimiz Çarşamba günü koronavirüs hastalarına destek toplantısına katılıp, uyarılara rağmen herkesle tokalaştıktan bir gün sonra Roma'daki toplantı ve etkinlikleri iptal etmesi kafaları karıştırdı.

83 yaşındaki Papa Francis'in, Çarşamba günü St Peter Meydanı'ndaki dayanışma toplantısından hemen sonra şiddetli öksürük ve hapşırığa yakalanması dikkat çekti.

Bu da akıllara, ‘Papa koronaya mı yakalandı?' sorusunu getirdi.

buyuk.2_4

Vatikan sözcüsü ise, Papa'nın, hafif bir rahatsızlık yüzünden Perşembe sabahı Roma'daki St John Lateran bazilikasındaki etkinliğe katılmadığını, rahiplerle olan toplantısını iptal ettiğini söyledi.

Papa'nın bir süre şehri dolaşmak yerine Vatikan içinde, evinde kalmayı tercih ettiğini belirten sözcü, hastalığı hakkında yorum yapmaktan kaçındı.

Ancak son görüntülerinde sık sık öksüren ve burnunu silen Papa'nın, koronavirüse yakalanıp yakalanmadığı konusunda da bilgi verilmedi.

İtalyan ve Avrupa basınında çıkan haberlerde ise, Papa'nın koronavirüse yakalanmış olabileceği öne sürülüyor.

Kaynak: https://www.dailymail.co.uk

buyuk3_50

buyuk4_17

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara