Dolar

32,3794

Euro

35,0563

Altın

2.326,05

Bist

9.108,73

Panda kostümüyle televizyonu bastı

ABD'de Fox stüdyolarını panda kostümlü birinin saldırıda bulunduğu bildirildi...

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-04-29 06:09:42

Panda kostümüyle televizyonu bastı

Ajanslarda yer alan haberde; Baltimore'daki Fox stüdyolarına gelen panda kostümlü bir adam, elindeki harici bellekte önemli bilgiler olduğunu ve üzerinde bomba bulunduğunu iddia etti.

Adamın binaya girmesinden önce otoparkta alev alan bir araba itfaiye görevlileri tarafından söndürülürken; binadaki tüm çalışanların güvenli bir şekilde tahliye edildiği belirtildi.

​WBFF muhabiri Shelley Orman, olay yerinden silah sesleri geldiğini ve polis telsizinden de ‘saldırganın tıbbi yardıma ihtiyacı' olduğuna dair anons geçildiğini aktardı. Baltimore Polis Sözcüsü de saldırganın vurulduğunu ve hayatta olduğunu duyurdu.

​Saldırganın binanın giriş bölümüne girdiğinde elindeki harici belleği vermeyi talep ettiği ve ardından da aksi takdirde üzerinde taşıdığı bombayı patlatma tehdidinde bulunduğu kaydedildi.

​Haber Müdürü Mike Tomki, panda kostümlü saldırganın elindeki bilgilerin canlı yayında yayınlanmasını istediğini, ifade etti. Saldırganın, elindeki bilgileri Panama Belgeleri'yle kıyasladığını aktaran Tomki, panda kostümlü adamın ameliyat maskesi ve güneş gözlüğü de taktığını söyledi.

 

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara