Dolar

32,3184

Euro

35,1145

Altın

2.295,76

Bist

9.050,61

Panasonic'ten yeni U Serisi güvenlik kameraları

Yeni seride eğitim, perakende ve lojistik sektörünün yanı sıra küçük işletmeler ve daha birçok kullanım alanı için özel olarak tasarlanan ve yüksek kaliteli görüntüler sunan on üç giriş seviyesi ağ kamerası bulunuyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-04-20 17:24:44

Panasonic'ten yeni U Serisi güvenlik kameraları

Panasonic yeni i-Pro Extreme U Serisi ağ güvenlik kameralarını duyurdu. On üç yeni iç ve dış mekan güvenlik kamerasından oluşan seri, Panasonic ürün grubuna sadece uygun maliyetli bir orta seviye giriş seçeneği sunmakla kalmıyor; ayrıca müşterilerin beklediği yüksek performansı, görüş özelliklerini ve güvenilirliği de bir arada sağlıyor. U Serisi, tüm kullanıcılarına hem dome hem de bullet tipi tasarımlara sahip geniş kapsamlı bir kamera yelpazesi, değişken odaklı ve sabit lens seçenekleri, Full HD ve 4MP ile dış mekan kullanımına uygun tasarlanmış kötü amaçlı hareketlere ve hava koşullarına karşı dayanıklı modeller sunuyor. Bu ürün yelpazesi, kısıtlı bütçeye sahip eğitim, lojistik, hastaneler, ofis alanları, perakende satış mağazaları ve daha birçok uygulama için ideal çözüm olarak öne çıkıyor.

IR-LED özellikleri bulunuyor

U Serisi kameralarda düşük seviyeli aydınlatmada gece-gündüz görüşü ve 7/24 net renklere sahip ve kaliteli güvenlik görüntüleri sağlamak için IR-LED özellikleri bulunuyor. Kameralar, sahne dinamiklerini ve hareketleri izlerken Panasonic'in iA (Akıllı Otomatik) teknolojisini kullanıyor ve kamera ayarlarını otomatik bir şekilde aynı anda yaparak hareketli nesnelerdeki hareket bulanıklığı gibi bozulmaları azaltıyor. Süper Dinamik özellikleri ise kameraların geleneksel cihazlardan daha geniş bir aralıkta çekim yapmalarını mümkün kılarak tüm konum ve alanların kapsam dahiline alınabilmesini sağlıyor. Koridor modu, kamera görünümünü merdiven alanlarının ve uzun koridorların tek bir kamera tarafından izlenebilmesini sağlayacak şekilde ayarlıyor.

Panasonic'in üstün dayanıklılık ve güvenirlik özelliklerini en iyi şekilde yansıtan bu açık mekan kameraları, kötü amaçlı hareketlere karşı dayanıklı IK10 koruması, su ve toz koruması ve paslanmaya dayanıklı vidalar ile birlikte geliyor.

i-PRO Extreme platformundaki diğer kameralar gibi U Serisi de bant genişliği verimliliğini artırırken hem depolama gerekliliklerini hem de maliyeti azaltacak şekilde video verilerinin boyutunu küçültmek için H.265 sıkıştırmayı ve akıllı kodlamayı kullanıyor.

U Serisi'nin akıllı tasarımı ve ambalajı, kameraların kurulum süresini de azaltabiliyor. BU kapsamda kameralar kurulum öncesinde henüz kutu içindeyken bağlanabiliyor ve yapılandırılabiliyor. Kameralarda ayrıca hızlı kurulum için motorlu yakınlaştırma ve otomatik odaklanma özellikleri de bulunuyor.


Haber Ara