Dolar

32,3157

Euro

35,1299

Altın

2.296,83

Bist

9.064,26

Palandöken: 'Kardeşliğimizi istemeyen hainler pişman olacak'

Son günlerde terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen patlamaların ülkemizin birliğine ve dirliğine yapıldığını kaydeden Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 'Kardeşliğimizi ve kenetlenmemizi istemeyen hainler pişman olacak. İnadına omuz omuza vererek ülkemizi birlikte yükselteceğiz' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-18 17:30:57

Palandöken: 'Kardeşliğimizi istemeyen hainler pişman olacak'
Son günlerde terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen patlamaların ülkemizin birliğine ve dirliğine yapıldığını kaydeden Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Kardeşliğimizi ve kenetlenmemizi istemeyen hainler pişman olacak. İnadına omuz omuza vererek ülkemizi birlikte yükselteceğiz" dedi.

TESK Genel Başkanı Palandöken, son günlerde yaşanan terör olaylarına ilişkin açıklama yaptı. Her zamankinden fazla birlik ve beraberliğimize sahip çıkarak ülkemize, demokrasimize ve masum insanların canlarına kasteden teröristlerin mutlaka yok edileceğinin altını çizen Palandöken, "Ülkemizin birliğine, dirliğine, bütünlüğüne, en önemlisi kardeşliğimize göz diken vatan hainlerine ve tüm düşmanlara karşı dik durup bunları bertaraf edeceğiz. Kardeşliğimizi ve kenetlenmemizi istemeyenler pişman olacaklar. Türkiye Cumhuriyeti her zamankinden daha güçlüdür. Çünkü şuan halkımız omuz omuza vererek terörü yok etmenin gayreti içerisine girmiştir. Terör ya bitecek ya bitecek. Kökleri kazınıncaya kadar vatan hainleri ile mücadeleye devam edilecek. Birlik beraberlik içinde terör mutlaka bitecek" diye konuştu.

"Kepenklerimizi açık tutup teröre ve vatan hainlerine en büyük cevabı vereceğiz"

Teröre karşı ülke olarak dik durulması gerektiğini belirten Palandöken, "İktidarıyla muhalefetiyle tek vücut olmuş ülkemizde esnaf ve sanatkarlarımız asla ve asla kepenk kapatmayacak. Selamlaşarak, cadde ve sokaklarda kol kola yürüyerek sıkıntıları hep beraber paylaşmalıyız. Çünkü acılar paylaşınca, mutluluklar da bir araya gelince güzelleşir. İnsanımızın bu psikolojiden kurtulabilmesi için esnaf, zanaatkar, tüccar, sanayici ve imalatçı olmak üzere herkes elini taşın altına samimi olarak koyup terör kabusunu yeneceğiz. Çünkü biz omuz omuza mücadele vermiş, Çanakkale ve Dumlupınar zaferlerini kazanmış bir milletiz. Bölgede ve ülkemizde korku salmaya çalışanları sevindirmeyeceğiz. Kepenklerimizi açık tutup teröre ve vatan hainlerine en büyük cevabı vereceğiz. Bu birliktelik ve kardeşlik olduğu sürece ülke olarak her türlü zorluğun üstesinden geliriz. Yeter ki birlikteliğimiz hep böyle devam etsin. Bu kardeşlik devam ettikçe ülkemizin yükselişine hiç kimse engel olamayacaktır. Dünyanın gözü ülkemizde ama kimse merak etmesin. Ülke olarak her türlü güçlüğü ve zorluğu yenecek güçteyiz. Kimse korkmasın herkes hayata ve ülkesine sahip çıkmaya devam etsin. 15 Temmuz'dan ders almayanlar ve tüm vatan hainleri birlikteliğimiz devam ettikçe hep üzülecek" şeklinde konuştu.

Haber Ara