Dolar

32,3692

Euro

34,9460

Altın

2.325,45

Bist

9.100,02

Özlem Balcı kimdir? Özlem Balcı Netflix'in teklifini neden reddetti?

Genç oyuncu Özlem Balcı herkesin hayalini kurduğu teklifi reddettiğini açıkladı. Teklif Netflix'ten yapılmıştı. Netflix'in proje teklini reddeden Özlem Balcı internette çok konuşulanlar arasına girdi. Özlem Balcı kimdir, nerelidir? 35 yaşındaki genç oyuncu Netflix'in teklifini neden reddetti? Özlem Balcı konuyla ilgili yaptığı açıklamada 'Ben kamera karşısında film çekiyorum diye öpüşmem ve sevişmem.' dedi. Özlem Balcı'nın bu hareketi sevenlerinden tam not aldı.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-22 17:39:48

Özlem Balcı kimdir? Özlem Balcı Netflix'in teklifini neden reddetti?

Genç oyuncu Özlem Balcı herkesin hayalini kurduğu teklifi reddettiğini açıkladı. Teklif Netflix'ten yapılmıştı. Netflix'in proje teklini reddeden Özlem Balcı internette çok konuşulanlar arasına girdi. Özlem Balcı kimdir, nerelidir? 35 yaşındaki genç oyuncu Netflix'in teklifini neden reddetti? Özlem Balcı konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Ben kamera karşısında film çekiyorum diye öpüşmem ve sevişmem." dedi. Özlem Balcı'nın bu hareketi sevenlerinden tam not aldı. Peki Özlem Balcı kimdir?

ÖZLEM BALCI KİMDİR?

Özlem Balcı aslen Muğlalı'dır. Genç oyuncu 35 yaşındadır. Seksenler dizi ile ününe ün katan genç oyuncu gelecek vadeden oyuncular arasındadır.  Özlem Balcı 25 Mart 1984 tarihinde Muğla'da dünyaya geldi. 016 yılında yayınlanan Reis filminde Emine Erdoğan'ı canlandıran Özlem Balcı son olarak Zengin ve Yoksul dizisinde Gülizar karakterini canlandırmıştı.

Özlem Balcı ilk ve orta öğrenimini Fethiye'de tamamladı. Lise eğitimine devam ederken Fethiye‘nin yerel kanalında kurumunda DJ‘lik yaptı. Ardından kanal bünyesinde haber spikerliği, metin yazarlığı ve haber muhabirliği yaptı. “Köyümüzde Özlem” programının sunuculuğunu ve Sabah Şekerleri programının yönetmenliğini yapan Balcı, ardından “Özlemce” adlı kendi programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptı. Muğla‘nın yerel kanalı Şah TV‘de haber spikerliği yaptı.

Fethiye Belediye Başkanlığı‘ndan 3. Akdeniz Kürek Yarışları‘nda muhabir olarak göstermiş olduğu başarıdan dolayı onur ödülü aldı. 2001'de Çankaya Üniversitesi İ.İ.B.F. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü kazandı. Fethiye‘nin bir tatil köyünde çocuk animasyonu ve halkla ilişkiler departmanlarında çalıştı. Turistler için, otel bünyesindeki animasyon aktivitelerine ingilizce tiyatro oyunları koyarak yönetmenlik yaptı ve Türkçe dersleri verdi. Su sporları ile ilgilendi ve su aerobiği yaptırdı. Aynı zamanda Türk dans figürlerinin eğitmenliğini yaptı. Üniversite eğitimine üçüncü senesinde ara vererek M.S.M.'de tiyatro eğitimine başladı. 2012 yılında TRT6da Siya Mem-û Zin dizisinde başrol oyuncuları arasında yer aldı. Seksenler dizisinde oynadığı Yıldız karakteri ile tanındı.

ÖZLEM BALCI'NIR ROL ALDIĞI TİYATROLAR

“Gazinoda Aşk Başkadır”
Kantocu Safiyeyi
Shekeaspeare Kolajı”
Kleopatra‘yı
Kabare Yarışmalar Oyunu

ÖZLEM BALCI'NIR ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER

Seksenler
Hanımeli (Belgesel)
Tekke Saanatı (Belgesel)
Müezza (Belgesel)
Yörük Ali (Belgesel)
İpsiz Recep
Selena
Hepsi 1
Zülfikar
Arka Sokaklar
Annem
Yol Arkadaşım
Unutulmaz
Akasya Durağı
Şen Yuva
Umut Yolcuları
Canan
“Ajan K9”
Ateşin Düştüğü Yer
Reis

ÖZLEM BALCI NETFLİX'İN TEKLİFİNİ NEDEN REDDETTİ?

ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'ten proje teklifi alan Özlem Balcı bu teklifi reddetti. Açıklama yapan Balcı şunları söyledi: "Son bir ay içinde üç ayrı yapımdan yazlık dizi teklifi aldım bir tanesi Netflix de olacak bir proje idi. Ancak bu dijital medya tekliflerini reddettim, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Özlem Balcı kurallarımın arkasındayım. Senaryoları okuduğumda koyduğum şartlar kabul edilmedi ben kamera karşısında film çekiyorum diye öpüşmem ve sevişmem."

Kararından dolayı hoş karşılanmayacağını bildiğini belirten oyuncu sözlerine şöyle devam etti: "Ciddi bir meblağ teklif edilmesine rağmen reddettim. O filmi benim babam abim izleyecek yarın öbür gün çocuğum olursa o izleyecek belki evleneceğim kişi hoşlanmayacak. Oyuncu arkadaşlarım beni linç edebilir profesyonel olmadığımı da söyleyebilirler. Bu benim tercihim herkes işine baksın."

Haber Ara