Dolar

32,3578

Euro

35,0024

Altın

2.326,06

Bist

9.124,80

(Özel) Vicdansız sürücü çocuğu ezip kaçtı

Bağcılar'da oyun oynadığı sırada bir arabanın ezdiği 6 yaşındaki Suriyeli çocuk, şans eseri hayatta kaldı. Vicdansız sürücü kazanın ardından kaçarak kayıplara karışırken yaşanan duruma isyan eden baba, 'Araba sokaktan geldi. Çocuğu ezdi. Sonra bırakıp kaçtı' dedi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-08-25 09:30:22

(Özel) Vicdansız sürücü çocuğu ezip kaçtı
Bağcılar'da oyun oynadığı sırada bir arabanın ezdiği 6 yaşındaki Suriyeli çocuk, şans eseri hayatta kaldı. Vicdansız sürücü kazanın ardından kaçarak kayıplara karışırken yaşanan duruma isyan eden baba, "Araba sokaktan geldi. Çocuğu ezdi. Sonra bırakıp kaçtı" dedi.

İstanbul Bağcılar'da bir araç, evinin önünde oyun oynadığı sırada 6 yaşındaki Suriye uyruklu Şahin Abdurrahman'ın üzerinden geçti. Vicdansız sürücü talihsiz çocuğu ezdiğini fark edince olay yerinden kaçtı. Yaşanan bu dehşet dolu anlar saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan küçük Şahin, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamlanan tedavisinin ardından evine gönderildi.

Yaşanan duruma isyan eden baba Mahir Abdurrahman, "Araba sokaktan geldi. Çocuğu ezdi. Sonra bırakıp kaçtı. Çocuğun durumu iyi. Her gün hastaneye gidiyor" dedi.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara