Dolar

32,3677

Euro

34,9995

Altın

2.325,45

Bist

9.096,77

'Özel sağlık ekibi 24 saat hazır olacak'

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da 26'ıncısı düzenlenen 'AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılan misafirler ve gazeteciler için hastanede özel bir ekibin 24 saat hazır olarak bekleyeceğini ve hizmet vereceğini kaydetti.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-06 20:24:30

'Özel sağlık ekibi 24 saat hazır olacak'


Bakan Eroğlu, AK Parti kampını takip eden gazetecileri ziyaret ederek, toplantının içeriği ve kent hakkında bilgiler verdi. Toplantının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacağını hatırlatan Bakan Eroğlu, "Bu akşam inşallah Cumhurbaşkanımızı da karşılayacağız. Başbakınımız da gece geç saatlerde gelecek. Yarın sabah toplantı başlıyor. Cumhurbaşkanımızın konuşmasıyla başlayacak. Bazı bakanlıklar, çalışmaları ve önemli konular hakkında bilgi verecek. Yarın da bakanlar, bakanlıklar, Başbakanlığın bir sunum yaptıktan sonra milletvekillerinin talepleri, varsa şikayetleri, varsa teklifleri alınacak. Akşam saatlerinde toplantı bitecek. Hayırlı olmasını diliyorum. Bende bir Afyonkarahisarlı olarak toplantının burada yapılmasından fevkalede mutluyum. Çünkü Afyonkarahisar'da eskiden AK Parti hükümetinden önce doğrudürüst toplantı salonları bile yoktu. Kısa zamanda burası Türkiye'de termal turizmin başkenti oldu. Hiç itirazsız Türkiye bunu kabul ediyor" diye konuştu.

"TEREDDÜT ETMEYİN, ANINDA HER TÜRLÜ HİZMETİMİZ VAR"

Bakan Eroğlu, bir gazetecinin "Cumhurbaşkanımız için planlanan bir program var mı?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Şimdilik yok, belki Pazar günü bir açılış merasimi olabilir diye düşüyorum, ama şuanda netleşmiş bir şey. Tabii şuanda hep yoğun Cumartesi ve Pazar günleri yoğun programlar var. Kendisi de katılacağı için belki akşam saatlerinde özel ziyaretler olabilir diye düşünüyorum."

Toplantıya katılan misafir ve gazetecilere hastanede özel bir ekibin hizmet vereceğini de ifade eden Bakan Eroğlu, "Sizler ve misafirlerimiz için burada hastanelerimizde özel bir ekip ayrıldı. 24 saat, dolayısıyla herhangi bir sıkıntısı olan arkadaşlar hemen haber versin anında Kocatepe Hastanesine, buradaki arkadaşlarımız yardımcı olur. Allah bir rahatsızlık göstermesin ama olabilir, ki bir sıkıntı olunca lütfen tereddüt etmeyin, anında her türlü hizmetimiz var" dedi.

Bakan Eroğlu, gazetecileri Türkiye'nin en önemli kanyonlarından biri olan Tokalı Kanyonu'nun bulunduğu Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesindeki Akdağ Tabiat Parkı'na ve Akarçay'da tekne gezisine de davet etti.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara