Dolar

32,3124

Euro

35,0594

Altın

2.279,50

Bist

8.970,46

Özdemir: 'Hollanda kendi yaptıramadığını köpeklerine ve atlarına yaptırdı'

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, Hollanda'nın Türkiye'ye karşı tutumunu eleştirerek, 'Hollanda kendi yaptıramadığını köpeklerine ve atlarına yaptırdı' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-13 14:42:48

Özdemir: 'Hollanda kendi yaptıramadığını köpeklerine ve atlarına yaptırdı'
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, Hollanda'nın Türkiye'ye karşı tutumunu eleştirerek, "Hollanda kendi yaptıramadığını köpeklerine ve atlarına yaptırdı" dedi.

Kahramanmaraş Platformu tarafından düzenlenen Hollanda'yı protesto eyleminde konuşan AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir Hollanda'ya sert çıktı.

Türkiye'nin büyümesini Avrupa ülkelerinin tehdit olarak algıladığını söyleyen Özdemir, "Hollanda kendisine düşen görevi oynuyor. Güçlü bir ülkeyi güçlü bir Türkiye'yi kimse istemiyor etrafında. Onun için Avrupa'nın güçlü ülkelerinin piyonu olan Hollanda üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Kendisinin yapamadığı şeyleri köpeklerine, atlarına yaptırdılar. Korkuları şu, Türkiye büyüdüğü zaman normal bir büyüme olmuyor. Türkiye'nin büyümesi bir imparatorluk oluyor. Bir Osmanlı oluyor. Avrupa da bunu kendisine bir tehdit olarak görüyor" dedi.

Avrupa'nın her zaman kendilerini demokrat, insan haklarına saygılı, demokrasinin beşiği olarak gösterdiğini ifade eden Özdemir, "Ama ne kadar diktatör olduklarını, ne kadar hazımsız olduklarını gördük. Ama onlara bunun ne demek olduğunu göstereceğiz. Biz ülkemizde 3 milyon tane Suriyeliyi misafir eden, her zaman mazlumların yanında olmuş, Müslüman ülkelerin umudu olmuş bir ülkeyiz. Avrupa'ya da demokratikleşmenin ne demek olduğunu, insan haklarının de demek olduğunu yakın zamanda göstereceğiz diye düşünüyorum" diye konuştu.

Haber Ara