Dolar

32,3746

Euro

34,9953

Altın

2.324,31

Bist

9.079,97

Özdağ'a saldıran ülkü ocakları yöneticisi ‘Erdoğan'ı indireceklerini’ söylemiş

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a saldıran ülkü ocakları yöneticisi Abdurrahman Gülseren'in 'Erdoğan günümüzün 3. Abdülhamid’i, 2. Abdülhamid’i biz indirdik üçüncüsünü de biz indireceğiz inşallah' dediği görüntüler ortaya çıktı.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-20 21:43:48

Özdağ'a saldıran ülkü ocakları yöneticisi ‘Erdoğan'ı indireceklerini’ söylemiş

 

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a saldıran ülkü ocakları yöneticisi Abdurrahman Gülseren'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı iktidardan indirmek istediği ortaya çıktı.

Terakki Mecmua Sohbetleri İttihat Terakki ve Milliyetçilik başlığıyla YouTube'da arkadaşıyla yaklaşık 45 dakika uzunluğunda bir video çeken Abdurrahman Gülseren, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili  “Erdoğan günümüzün 3. Abdülhamid'i 2. Abdülhamid'i biz indirdik üçüncüsünü de biz indireceğiz inşallah. Erdoğan kendine Abdülhamid'i rehber alan bir adam. Biz de Erdoğan'a karşı ittihatçıları rehber alan bir adamız'' ifadelerini kullandı.

Silahlı saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Halk TV'de katıldığı programda saldırıda tutuklanan Gülseren'in videosunu gündeme getirerek Erdoğan'ın tehdit edildiğini ifade etmişti. Selçuk Özdağ'a saldıran ve gözaltına alınan iki şüpheliden Abdurrahman Gülseren'in ayrıca 10 Ekim Ankara Katliamı için “Daha iyisi olabilirdi” şeklinde paylaşım yapan kişi olduğu ortaya çıktı.

 

 

NEDEN ABDÜLHAMİD ÖRNEĞİ

AKP üyeleri için İkinci Abdülhamit önemli bir isim. TRT'deki diziyle bunu öne çıkardılar. AKP'liler yıllardır, Erdoğan'ı Abdülhamit'e benzetip, "Reis'i (Erdoğan) Abdülhamit gibi yedirmeyeceğiz" diyorlar.

 

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara