Dolar

32,5803

Euro

34,8429

Altın

2.418,57

Bist

9.645,02

'Oylarımız Kayseri'de neden düşük'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri’de CHP il binasında yaptığı açıklamada 'Her gelişimde Kayseriliye şunu sormaktan kendimi alamamışım; neden oylarımız burada biraz daha düşük' ifadelerini kullandı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-27 19:46:40

'Oylarımız Kayseri'de neden düşük'

AA'nın haberine göre: CHP İl Başkanlığını ziyaret eden Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu partililer coşkuyla karşıladı.

"OYLARIMIZ KAYSERİ'DE NEDEN DÜŞÜK"

İl binasında açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Kayseri'de olmaktan son derece mutluyum. Kayseri'nin hem Türkiye'nin tarihinde hem de bölgenin gelişiminde önemli bir yeri var. Kayseri kendi iç dinamikleriyle gelişen, ihracat yapan bir ilimiz. Bu açıdan Kayseri hepimizin gurur kaynağı ve her gelişimde Kayseriliye şunu sormaktan kendimi alamamışım; neden oylarımız burada biraz daha düşük. İsteriz ki daha nitelikli üretimin, daha kaliteli üretimin, daha çok istihdam yaratan bir sanayinin Kayseri'de büyüyerek gelişmesini isteriz.

"UMARIM ÜLKENİN TABLOSU DEĞİŞİR"

Çok ciddi sorunların olduğunu biliyoruz. Kayseri'de de olduğunu biliyoruz. Bu sorunların aşılması için mevcut iktisat politikalarının yetersiz olduğunu görüyoruz ve biliyoruz. Yaptığımız bütçe görüşmelerinde bunu kamuoyunun önüne getirmeye çalıştık ama maalesef benim sorduğum hiçbir soruya maalesef yanıt alamadık. Umarım bu Kayseri'nin de dikkatini çekmiştir. Neden bizim sorunlarımıza yanıt vermiyorlar ya da veremiyorlar. Sadece içeride değil dışarıda da sorunlarımız var. İzlenen yanlış dış politika nedeniyle özellikle ihracatçılarımız ciddi sorunlarla karşı karşıya. Umarım ülkenin bu tablosu değişir. Umarım daha huzur, daha güvenli, çatışmanın olmadığı güzel bir Türkiye'yi hep birlikte inşa etmiş oluruz” diye konuştu.

 

Haber Ara