Dolar

32,5998

Euro

34,7797

Altın

2.496,69

Bist

9.524,59

Öykü Serter kimdir, nerelidir? Öykü Serter’in birlikte olduğu kişi kim?

Öykü Serter aslen nereli, Öykü Serter eşi kim? soruları arama motoru üzerinde en çok arananlar listesinde yer almasıyla birlikte Öykü Serter hakkındaki bilgiler merak konusu oldu. Topluma örnek olmak yerine topluma kötü rol model olan sözde oyuncular bir hayli fazla. Sözde sanatçılardan biri de Öykü Serter. Öykü Serter evli bir erkekle gayri meşru ilişki yaşadığını yüzsüz bir şeklide açıkladı. Peki kim bu Öykü Serter? Öylü Serter’in arkadaşı kim?

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-20 19:04:19

Öykü Serter kimdir, nerelidir? Öykü Serter’in birlikte olduğu kişi kim?

Öykü Serter, Armağan Çağlar'ın Youtube kanalı üzerinden skandal açıklamalarda bulundu. Öykü Serter, evli bir kişi ile uzun süre gayri meşru ilişki yaşadığını itiraf etti. Topluma rol model olması gerekenler arasında sanatçılar ön sırada olması gerekirken maalesef sanat camiasında çok sayıda sözde sanatçı rol model olmayı bırakın özellikle de gençlere kötü referans olma yolunda koşar adımlarla gitmekteler. Bu sanatçılar arasında Öykü Serter de var. Öylü Serter, evli bir erkekle aşk yaşadığını açıkladı. Sunucu, "Medeni durumu ilişki yaşamaya müsait olmayan bir erkekle çok uzun süre birlikte oldum ama yuva yıkan kadın değilim. Zaten uzun süre önce çözülmüş bir yuva vardı. Benden önce yaşanmış ilişkiler vardı. " dedi. Peki kim bu Öykü Serter?

Öykü Serter kimdir?

26 Şubat 1975'te Ankara'da dünyaya gelen Öykü Serter, TED Ankara Koleji, Galatasaray Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi'nde eğitim gördü. Aynı zamanda yüzücü olan Serter, Capital Radio'da DJ olarak medya sektörüne girdi. Daha sonra Number 1 FM'de ve Cine5'teki 5T5 adlı programda görev aldı. Biri Bizi Gözetliyor, Akademi Türkiye ve Anadolu Rüzgarı programlarının sunuculuğunu üstlendi. 2006'da Ragga Oktay ile birlikte B.U.M. adlı yarışmayı hazırladı. 2011'de jürisinde Star Akademi programını sundu. Serter, daha sonra Türkiye'nin fenomen olan pek çok programının sunucusu oldu.

Haber Ara