Dolar

32,3715

Euro

34,9952

Altın

2.325,99

Bist

9.097,82

ÖTV ile ilgili tasarı ön sıralara çekildi

TBMM Genel Kurulu'nda ÖTV düzenlemesiyle ilgili Bakanlar Kurulu'na yetki veren tasarı, gündemin ön sıralarına alındı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-08 17:26:39

ÖTV ile ilgili tasarı ön sıralara çekildi

AK Parti Grubunun, TBMM Genel Kurulunun gündemi ve çalışma saatleriyle ilgili önerisi kabul edildi.

Buna göre, 668 Sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Alınması Gereken Tedbirler ile Bazı Kurum ve Kuruluşlara Dair Düzenleme Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, 669 Sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Tedbirler Alınması ve Milli Savunma Üniversitesi Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Hükmünde Kararname, 671 Sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Kurum ve Kuruluşlara İlişkin Düzenleme Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile 674 Sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname gündemin ilk 4 sırasına alındı.

Bu KHK'ların ardından Genel Kurul, motorlu taşıtlarda ÖTV ile ilgili düzenleme yapma konusunda Bakanlar Kuruluna yetki veren Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı'nı ele alacak. Bunlarla birlikte bazı uluslararası anlaşmalar da gündemin ön sıralarına alındı.

KHK'lar ile Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı, temel kanun olarak görüşülecek.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara