Dolar

32,3271

Euro

35,0620

Altın

2.297,63

Bist

9.008,28

Otopsiden ilk detaylar! Tek kurşun, hediye silah...

Evinde ölü bulunan eski başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın kafasına giren kurşun, diğer taraftan çıkıp üç ayrı duvardan sekti. Parçalanan kurşunun çıktığı silah, Mesut Yılmaz'a 24 yıl önce hediye edilen bir tabanca olduğu belirlendi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-16 18:52:53

Otopsiden ilk detaylar! Tek kurşun, hediye silah...

Sabah saatlerinde Beykoz'daki evinde ölü bulunan Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu morgundan alındı. Yavuz Yılmaz'ın otopsisine dair ilk detaylar da ortaya çıktı.

Ön otopsideki ilk gözlemlere göre Yılmaz oturur vaziyette iken vuruldu. Kurşun çapraz bir doğrultuda kafaya girdi ve çıktıktan sonra üç ayrı duvardan sekerek birkaç parçaya bölündü.

MESUT YILMAZ'A 1993 YILINDA HEDİYE EDİLMİŞTİ

Milliyet'te yer alan habere göre, Yılmaz'ın yanında bulunan ve 1993 yılında Mesut Yılmaz'a hediye edilen Smith Wesson marka silahın bu markanın 'pocket' (cep) olarak adlandırılan en küçük modeli olduğu öğrenildi.

BABANNESİNİN YANINA DEFNEDİLECEK

Adli Tıp'tan alınan Yılmaz'ın cenazesi, Zincirlikuyu'ya götürülüyor. Yavuz Yılmaz, Beykoz'daki aile mezarlığında babaannesinin yanında toprağa verilecek.

Haber Ara