Dolar

32,5917

Euro

34,8467

Altın

2.496,92

Bist

9.623,11

Otoparklarda abone kartı dönemi

İstanbul genelinde hizmet veren İSPARK, otoparklarında giriş çıkışları hızlandırmak ve sürücüleri nakit para derdinden kurtarmak amacıyla abone kart dönemini başlatıyor.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-14 12:32:07

Otoparklarda abone kartı dönemi
İSPARK otoparklarında İstanbul Kart entegrasyonunun sağlanması ile kent genelinde bireysel abonelik hizmeti de kullanıma açılacak. Vatandaşlar sahip oldukları İstanbul kartlarını artık İSPARK otoparklarında da kullanabilecek. Böylelikle vatandaşların park hizmeti sonrasında yaşayabilecekleri nakit sıkıntısının önüne geçilecek. Ayrıca Park Et Devam Et otoparklarını kullanan vatandaşlar hem park hizmetinden hem de toplu taşıma hizmetinden tek kart ile faydalanabilecek.
 
İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, "Sürücülerin kısa zamanda araçlarını park etmelerini sağlamak amacıyla, teknolojik sistemleri otoparklarımızda kullanıma alıyoruz. Farklı ödeme seçenekleri ile hem sürücülerimize zaman kazandırmak, hem de nakit ödeme zorunluluğunu ortadan kaldırmak istiyoruz. Kurumsal abonelik hizmeti ile başlattığımız bu uygulamayı kısa zaman içerisinde bireysel kullanıma da açmayı hedefliyoruz " dedi.
 
Şirketler İSPARK'ın Kurumsal Abonelik Panelinden (kurumsal.ispark.com.tr) kullanıcı hesabı oluşturarak abonelik hizmeti alacakları araçların plakalarını sisteme kayıt edecek. Kurumsal aboneler kullanıcı hesabına araç başına en az 100 TL bakiye yüklemesi yaparak abone kartları ile İstanbul genelindeki tüm otoparklardan faydalanabilecek. Otoparklarda geçerli olan fiyat tarifelerinin parklanma sonunda abonelerin hesabından düşüleceği sistem sayesinde kullanıcılar tüm araçlarının parklanma detaylarına ulaşabilecek.

Haber Ara