Dolar

32,3373

Euro

34,9656

Altın

2.325,93

Bist

9.103,08

Otomobil Sporları Tutkunlarını Buluşturan İftar

Bursa'da Kültürpark Sadabad Sarayı'nın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen otomobil sporları tutkunları, heyecan yarış organizasyonları için projeleri masaya yatırdı. TOSFED Başkanı Serkan Yazıcı programda yaptığı açıklamada, 'Yönetime geleli 6 ay oldu daha ama şunu gördüm ki otomobil sporları kesinlikle ayaklanır' diye konuştu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-27 16:25:47

Otomobil Sporları Tutkunlarını Buluşturan İftar
Bursa'da Kültürpark Sadabad Sarayı'nın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen otomobil sporları tutkunları, heyecan yarış organizasyonları için projeleri masaya yatırdı. TOSFED Başkanı Serkan Yazıcı programda yaptığı açıklamada, "Yönetime geleli 6 ay oldu daha ama şunu gördüm ki otomobil sporları kesinlikle ayaklanır" diye konuştu.

Bursa Otomobil Sporları Kulübü'nün (BOSSEK) geleneksel iftar yemeği Kültürpark Sadabad Sarayı'nda eski ve yeni tüm üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanı Serkan Yazıcı'nın da hazır bulunduğu iftarda otomobil sporlarının sorunları masaya yatırıldı. BOSSEK Başkanı Atilla Beyhan, iftara katılan tüm üyelere teşekkürlerini sunarken, sözü TOSFED Başkanı Serkan Yazıcı verdi. Görevi devraldıkları dönemde otomobil sporlarının çok kötü durumda olduğunu söyleyen başkan Serkan Yazıcı, "6 ay oldu daha şunu gördüm ki otomobil sporları kesinlikle ayaklanır. Otomobil sporunun güçlü olması için kulüpler güçlü olmalı. Güçlü bir federasyon ve güçlü kulüplerle otomobil sporu mutlaka ayaklanır diye düşüyorum ve benim şu anda 1. önceliğim kulüpleri güçlendirmek. O zaman iyi organizasyonlar yapılır, iyi yarışlar da yapılırsa yarışçılar o yarışa girmek isterler. Baktığımızda sırf gönüllüler çalışıyor. Bu kadar gönüllüsü olan başka spor dalı hiç zannetmiyorum" diye konuştu.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara