Dolar

32,5054

Euro

34,6313

Altın

2.481,05

Bist

9.613,43

Otogarlarda bayram yoğunluğu başladı

Ramazan Bayramı'nın yaklaşması ve yaz tatilin başlaması ile şehirlerarası otobüs terminallerinde yoğunluklar yaşanmaya başlandı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-24 16:25:52

Otogarlarda bayram yoğunluğu başladı

Ramazan Bayramı'nı büyüklerinin ve akrabalarının yanında geçirmek isteyenlerin yanı sıra, yaz tatilini değerlendirmek isteyenler de terminallere akın etmeye başladı.

BİLET BULMA TELAŞI

Çoğu vatandaş bayram tatili için bilet bulma telaşına düşerken, rahatlatıcı haberlerfirmaların müdürlerinden geldi. Biletlerin bulunduğunu dile getiren Eskişehir Şehirlerarası Otobüs Termanali'nde özel bir firmanın işletmeciliğini yapan Yılmaz Gök, eskisi kadar da bir yoğunluğun yaşanmayacağını aktardı.

ŞİRKETLERİN ARAÇ SIKINTISI YOK

Araç sıkıntılarının da olmadığını vurgulayan Gök, "Geçen seneye göre, her sene gelen seneyi aratıyor. Bu seneki arabalarımız daha dolmadı. Geçen sene 10 ile 12 tane arasında ilave yaptığımız yerde, daha bugün bir tane normal sıralı arabamız dolmamış. Bunu da, vatandaşların kendi özel araçlarıyla seyahat etmelerine bağlıyorum. Bunda büyük karları oluyor, tahminimce bunlardan kaynaklanıyor. Araç sıkıntısının çok büyük şehirde yaşanacağını zannetmiyorum" dedi.

Haber Ara