Dolar

32,5403

Euro

34,8786

Altın

2.426,35

Bist

9.713,47

Otobüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu

Kayseri'de korku filmi gibi olay! Buzlanan yolda kontrolden çıkan halk otobüsü, aynı yolda önce kayıp ardından kaldırıma çarparak durabilen otomobille bir anda kafa kafaya geldi. Çevredekilerin uyarısı üzerine otomobilinden inen sürücü, üzerine gelmekte olan otobüsün altında ezilmekten şans eseri kurtuldu. O anlar cep telefonu kameralarına işte böyle yansıdı.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-12-13 23:07:06

Otobüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu

Kaza, sabah saatlerinde Merkez Melikgazi ilçesine bağlı Eskişehir Bağları Mahallesi'nde meydana geldi. Danişmentgazi-Çarşı seferini yapan halk otobüsü, buzlanan yolda kayarak, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu aynı şekilde kayarak yol kenarında duran otomobile çarptı.

OTOBÜSÜN ALTINDA KALMAKTAN SON ANDA KURTULDU

DHA'nın haberine göre, çevredekilerin uyarısı ile otomobilinden inen sürücü çarpmanın şiddetiyle otobüsün önüne düşerek, yaklaşık 20 metre sürüklendi. Uyarıda bulunan kişilerin yol kenarına çektiği sürücü, otobüsün altında kalmaktan son anda kurtulurken, halk otobüsü ise güçlükle durdu.

Olayın yaşandığı o anlar ve çevredekilerin bağrışları ise vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kayda alındı. Otomobil sürücüsünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber Ara