Dolar

32,4950

Euro

34,8206

Altın

2.487,46

Bist

9.569,96

Osmanlıspor'un golcüsünden Mehmet topal açıklaması

Fenerbahçe'nin Osmanlıspor'u son dakika golüyle 1-0 yendiği maç sonrası Mehmet Topal'ın pozisyonu ile ilgili Pierre Webo'dan bir yorum geldi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-10 17:19:59

Osmanlıspor'un golcüsünden Mehmet topal açıklaması

Osmanlıspor'un Kamerunlu golcüsü Pierre Webo, Radyospor'a verdiği röportajda sarı-lacivertli ekibe 1-0 kaybettikleri maçta yaşadığı duygusal anları anlatırken "Mehmet Topal'ın pozisyonu futbolun içinde olan şeyler. Topu eliyle kontrol etti fakat burada kararı verecek kişi hakem. Mehmet ile maçtan sonra konuştum; bana elle oynadığını söyledi. Biz 1 puan alacakken hiç puan alamadık. Futbolda böyle şeyler var. Bunların olması üzücü" ifadelerini kullandı.

YENİ BİR TARTIŞMA BAŞLATTI

Mehmet Topal'ın Osmanlıspor'a elle attığı gol gündemden düşmüyor. Webo'un açıklamaları ise yeni bir tartışma konusu başlattı. Topal, "Top elime çarptı ama kasıtlı bir şey değildi" demişti.

MEHMET TOPAL'A ALANYA'DA SÖZLÜ SALDIRI!

Bu arada Fenerbahçe kafilesinin Alanya'da otele girişi sırasında bir taraftarla futbolcular arasında gergin anlar yaşandı.

Taraftarın Mehmet Topal'a “Golü elle attın. Sana hiç yakışmadı” dedi.

Aynı anda şahsın cep telefonu ile görüntü aldığı görüldü. Topal ile sözlü sataşmada bulunan şahıs arasında kısa süreli bir diyalog yaşandı. Sonrasında kulüp görevlileri duruma müdahale ederek Mehmet Topal'ı sakinleştirdi.

Yaşanan bu gerginliğin üzerine otel yönetiminin güvenlik önlemlerini arttırdığı ve otele giriş çıkışları sınırlandırdığı belirtildi.

Haber Ara