Dolar

32,5853

Euro

34,7947

Altın

2.507,22

Bist

9.693,46

Osmanlıspor, transfer haberlerine tepki gösterdi

Osmanlıspor, transfer haberlerine tepki gösterdi

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-16 14:20:41

Osmanlıspor, transfer haberlerine tepki gösterdi
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Osmanlıspor, basında çıkan transfer haberlerine tepki gösterdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, 2015-2016 sezonu transfer döneminin 9 Haziran'da başladığı belirtilerek, 'Transfer çalışmalarını her kulüp gibi kulübümüz de büyük bir titizlikle yürütmeye gayret etmektedir. Ancak üzülerek belirtmeliyiz ki kulübümüz hakkında hemen hemen her gün yapılan asılsız transfer haberlerini şaşkınlıkla takip etmekteyiz' denildi.

Bugüne kadar yapılan haberlerde kulüp ile adı anılan futbolcularla ilgileri olmadığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

'Yapmış olduğumuz tek transfer olan Mehmet Güven'in adının imza atılana kadar hiçbir şekilde haber yapılmamış olması da bu durumun trajikomik tarafı olmuştur. Belirtmek isteriz ki; sanal, görsel ve yazılı medyada adı Osmanlıspor ile anılan futbolcular ile herhangi bir tasarrufumuz bugüne kadar olmamıştır. Bu tarz haberlerin transfer piyasasını yükselteceğini ve gerçekten anılan futbolcuları transfer etmek isteyen diğer kulüplere daha yüklü bedeller ödeteceğini hatırlatmak isteriz. Sonuç olarak unutulmamalıdır ki, futbol kulüplerinin ödeyeceği her kuruş bu ülkenin parası olup, bu tarz haberler ile oluşacak yüksek bedellerin zararı maalesef tüm futbol kamuoyuna ve ülkemiz ekonomisine yansıyacaktır.'

Haber Ara