Dolar

32,3297

Euro

35,0436

Altın

2.280,79

Bist

8.993,96

Osmanlıspor teknik direktör Akçay'a emanet

Osmanlıspor teknik direktör Akçay'a emanet

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-13 15:24:33

Osmanlıspor teknik direktör Akçay'a emanet
Spor Toto Süper Lig'e bu sezon yükselen Osmanlıspor, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Batıkent tesislerinde düzenlenen imza törenine Akçay'ın yanı sına genel menajer Ender Yurtgüven ve sportif direktör Jürgen Röber katıldı.

Törende konuşan Yurtgüven, hak ettikleri Süper Lig'e geri döndüklerini hatırlatarak, "Sezonu eski teknik direktörümüz Uğur Tütüneker ile açtık. Yaşadığımız sorunlar nedeniyle yollarımızı ayırdık. Yaklaşık bir aydır kulüpte görev alan sportif direktör Jürgen Röber ile de anlaştık" dedi.

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ise takımın bu sene, ligde kalmayı hedeflemesi gerektiğini söyledi.

Süper Lig'de tekrar sahne almanın olumlu olduğunu belirten Akçay, şöyle konuştu:

"Bize gösterilen teveccühe çok çalışarak karşılık vereceğiz. Edep ve haddini bilme konusunda duyarlı olacağız. Kulübün ismiyle örtüşen bir vizyonumuz var. Amacımız bu sezon ligde kalıcı olmak. Osmanlıspor Süper Lig'e yükselerek, evine geri dönmüştür."

Akçay, Takımı analiz ederek, ihtiyaçları belirlediklerini ve bazı futbolcularla çalışmaların sürdüğünü belirtti. Akçay, "Transfere ihtiyaç var. Kısa zamanda sonuçlarını göreceğiz" dedi.

-Sportif direktör Jürgen Röber

Osmanlıspor Kulübü'nde sportif direktörlük görevine Alman Jürgen Röber getirildi.

İmza törenine katılan Röber, Osmanlıspor'da görev aldığı için mutlu olduğunu belirterek, "Bu kulübe sportif direktör olarak katkı sağlayacağım. 4-6 hafta arasındaki kısa sürede Süper Lig'e takım kurmak kolay değil. Bunu başarmaya çalışacağız. Bizim amacımız ligde kalmak olmalıdır" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından teknik direktör Mustafa Reşit Akçay 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Röber ise sportif direktör olarak sözleşme imzaladı.

Akçay'ın yardımcılıklarını, Hüseyin Cimşir (Yardımcı antrenör), Hakan Polat (Kaleci antrenörü), Thomas Mark (Kondisyoner) ve Çağlar Volga (Analizci) yapacak.

Haber Ara