Dolar

32,5841

Euro

34,8396

Altın

2.494,91

Bist

9.663,75

Osmanlı Ocakları'na kırmızı plaka!

Osmanlı Ocakları yöneticilerinin kullandığı araçlarda kırmızı plakanın mevcut olduğu öne sürüldü...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-17 20:10:23

Osmanlı Ocakları'na kırmızı plaka!

Kamuoyunda AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınen gösterilen Osmanlı Ocakları'yla ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. İddiaya göre Osmanlı Ocakları'nın Ege Bölgesi Başkanı kırmızı plaka kullanıyor.

ODATV.com'un Ohaber.com sitesine dayandırdığı habere göre; Osmanlı Ocakları Ege Bölge Başkanı'nın mevzuata aykırı olarak Bakanlar Kurulu üyelerinin kullandığı gibi kırmızı plakalı makam aracı kullanması tartışmalara neden oldu.

Geçtiğimiz Mayıs ayı başında Karşıyaka Girne Caddesi'nde İzmir'de ilk kurulan Osmanlı Ocakları Karşıyaka İlçe Başkanlığı, Karşıyaka İl Başkanlığı ve Osmanlı Ocakları Ege Bölge Başkanlığı açılışı yapıldı.

Ege Bölge Başkanlığı'na Ahmet Karaca, İzmir İl Başkanlığı'na ise Faik Çağlayan atandı.

3 teşkilatın bir arada bulunduğu binanın açılışına, AK Parti'den İzmir Milletvekili Aydın Şengül, ile AK Parti İzmir milletvekili adayları Kerem Ali Sürekli ve Tansu Kaya AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ve AK Parti İzmir teşkilatından pek çok isim katıldı.

MEVZUATA AYKIRI KIRMIZI PLAKA

Osmanlı Ocakları Ege Bölge Başkanı Ahmet Karaca'nın trafikte seyrederken görüntülenen aracı, sosyal medyada da büyük tartışma konusu oldu.

Yasak olmasına rağmen bu plakayla trafiğe çıkan araca polisin bir işlem yapmaması da dikkat çekti.

Öte yandan, Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat'ın da “Osmanlı Ocakları Genel Başkanı” yazılı ve kırmızı plakalı bir makam aracı kullandığı iddia ediliyor.

Haber Ara