Dolar

32,5964

Euro

34,7768

Altın

2.408,59

Bist

9.645,02

Osmangazi Köprüsü'nde selfie cezası 92 TL

Osmangazi Köprüsü'nde, araçlarını sağ şeritlerde durarak selfie çektirenler sebebiyle trafik ilk kez dün akşam saatlerinde kilitlendi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-06 10:10:14

Osmangazi Köprüsü'nde selfie cezası 92 TL

TİMETURK I HABER MERKEZİ

Osmangazi Köprüsü, 30 Haziran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katıldığı törenle açıldı. Köprü, 11 Temmuz saat 07.00'ye kadar ücretsiz olacak.

SELFİE ÇILGINLIĞI TRAFİK GETİRDİ

Açıldığı günden bu yana ilk defa trafik yaşanan köprüde, TEM ile bağlantı yolundan ancak yürünebiliyordu.

1_73

YALOVA YOLU DAHA YOĞUNDU

Köprünün Yalova istikametine doğru daha yoğun bir trafik yaşanırken, trafik ekipleri araçları yönlendirdi.

ARACINI DURDURAN SELFİE ÇEKTİ

Köprünün, Yalova ve Kocaeli istikametlerinde sağ şeritler selfie çektirmek isteyenlerle doldu. Köprüyü merak ederek Kocaeli, Yalova, Bursa, İstanbul ve Sakarya'dan gelenler ücretsiz olan köprüde önce Yalova istikametine doğru gidip, daha sonra geri dönerek Kocaeli istikametine doğru yol aldılar.

2_62

"YOLA DEVAM EDİN" UYARISI

Trafik ekipleri ve köprüyü yapan Otoyol A.Ş. görevlileri sağ şeritte durarak selfie yapan sürücüleri yola devam etmeleri konusunda uyardılar.

92 TL CEZA

Trafik ekipleri tüm uyarılara rağmen yolda durarak fotoğraf çektirenlere, "Yerleşim birimleri dışındaki karayolunda, zorunlu haller dışında duraklamak veya park etmek, zorunlu hallerde gerekli önlemleri almadan duraklamak veya park etmek" suçundan 92 TL para cezası kesti. Trafik yetkilileri, köprüyü kullanan sürücülerin hatıra fotoğrafı çektirmek için durmaları durumunda ceza kesildiğini belirterek, "Burası otoyol. Burada durmak, park etmek yasaktır. Köprüyü merak ederek gelenler yolda durunca ulaşım aksıyor. Uyarıları dikkate almayanlara 92 TL ceza kesiliyor" dedi.

 

Haber Ara