Dolar

32,3617

Euro

35,0289

Altın

2.325,18

Bist

9.131,09

Osman Nuri Kabaktepe hayatı | Osman Nuri Kabaktepe ne mezunu?

Sosyal medyada İstanbul il Başkanı olarak atanacağı konuşulan Osman Nuri Kabaktepe'nin hayatı merak konusu haline geldi. Peki ama Osman Nuri Kabaktepe kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? İşte merak edilen Osman Nuri Kabaktepe'nin okuduğu okullar, mezuniyetleri, çalıştığı alanlar, yaşı ve ailesi...

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-11 14:53:55

Osman Nuri Kabaktepe hayatı | Osman Nuri Kabaktepe ne mezunu?

AKP kulislerinde İstanbul il Başkanı Bayram Şenocak'ın yerine Osman Nuri Kabaktepe'nin getirileceği konuşuluyor. Sosyal medyayı sallayan bu iddia üzerine Osman Nuri Kabaktepenin hayatı, eğitim gördüğü okullar en çok araştırılan konular arasında yer almaya başladı. Peki ama Osman Nuri Kabaktepe kimdir? Ailesi, işi, hayatı ve çocukları....

Osman Nuri Kabaktepe Kirmdir?

Osman Nuri Kabaktepe; araştırmacı yazar, STK yöneticisi ve siyasetçidir. 1 Aralık 1970 yılında Ordu'nun Fatsa ilçesinde dünyaya gelmiştir. Fatsa İmam Hatip Lisesi bitirdikten sonra Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Aynı bölümde yüksek lisan eğitimini tamamladı.

Refah Partisi ve Fazilet Partisinde çeşitli görevler aldı. Kurucu başkanı da olduğu Saadet Partisi İstanbul İl Yönetimi ve partinin Genel İdare Kurulu üyeliğini yaptı. 2004 yerel seçimlerinde SP'den Fatas Belediye Başkanı adayı oldu fakat seçilemedi.

Saadet PArtisi Gençlik Kolları Eski Genel Başkanı, İlim Yayma Cemiyeti denetim kurulu iyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA) yüksek istişare kurulu üyeliği, Cühannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği Genel Başkan Yardımcısı gibi farklı görevleri üstlendi. 2016 yılında Maarif Vakfı yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Osman Nuri Kabaktepe'nin eşi kimdir? Osman Nuri Kabakepe evli ve 2 çocuk babasıdır.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara