Dolar

32,5705

Euro

34,9539

Altın

2.426,13

Bist

9.722,09

Ortaokullarda yüz yüze sınavlar ertelendi mi? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak?

Son Dakika! Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre yüksek ve çok yüksek risk gruplarındaki illerde, ortaokulların 5, 6 ve 7'nci sınıflarında 26 Mart Cuma gününe kadar yapılamayan sınavların, 3 Mayıs Pazartesi gününden itibaren yapılacak şekilde düzenleneceği belirtildi. Ortaokullar yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? İşte MEB yüz yüze eğitim açıklaması...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-24 22:49:20

Ortaokullarda yüz yüze sınavlar ertelendi mi? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak?

Son Dakika! Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre yüksek ve çok yüksek risk gruplarındaki illerde, ortaokulların 5, 6 ve 7'nci sınıflarında 26 Mart Cuma gününe kadar yapılamayan sınavların, 3 Mayıs Pazartesi gününden itibaren yapılacak şekilde düzenleneceği belirtildi. Ortaokullar yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? İşte MEB yüz yüze eğitim açıklaması... Ortaokullarda yüz yüze sınav ve eğitim açıklaması!

ortaokullardasınavlarertelendimi

Okulların açılmasını bekleyen büyük bir kesim olmasına karşın, bu durumun risk taşıdığını düşünen bir kesim de var. Peki ama yüz yüze eğitim ve sınavlar ne zaman başlayacak? Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı açıklamaya göre; "Yüz yüze eğitime devam eden okul ve sınıflarda sınavlar okul ortamında yüz yüze yapılacaktır. Yüksek ve çok yüksek risk gruplarındaki illerde, ortaokulların 5, 6 ve 7'nci sınıflarında 26 Mart Cuma gününe kadar yapılamayan sınavlar, 3 Mayıs Pazartesi gününden itibaren yapılacak şekilde planlanacaktır. Yüz yüze eğitimin devam ettiği ilkokul 4'üncü sınıflar ile ortaokulların 8'inci sınıflarında sınavlar, okul ortamında yüz yüze yapılmaya devam edilecektir" dendi.

Yapılan son dakika açıklamasına göre, salgının seyrine göre illerin risk gruplarının değişmesi durumunda, güncel risk grubuna uygun olarak okullarda yüz yüze eğitim yapılması halinde sınavların da 3 Mayıs 2021 tarihinden önce okul ortamında yüz yüze yapılabileceği belirtildi.

Haber Ara