Dolar

32,5310

Euro

34,8993

Altın

2.438,56

Bist

9.716,77

Orta riskli iller hangileri? Yüksek riskli iller hangileri?

Orta riskli iller hangileri? Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası Türkiye'nin yeni normalleşme takvimini anlattıErdoğan 'Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması düşük ve orta riskli illerde tamamen kalkarken, yüksek ve çok yüksek riskli illerde bir müddet daha pazar günü devam edecek.' demişti. Yüksek riskli iller hangileri? Hangi illerde sokağa çıkma yasağı kaldırıldı? Hangi ilde sokak kısıtlaması kaldırılmadı?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-01 21:07:04

Orta riskli iller hangileri? Yüksek riskli iller hangileri?

Orta riskli iller hangileri? Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası Türkiye'nin yeni normalleşme takvimini anlattıErdoğan "Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması düşük ve orta riskli illerde tamamen kalkarken, yüksek ve çok yüksek riskli illerde bir müddet daha pazar günü devam edecek." demişti.   Yüksek riskli iller hangileri? Hangi illerde sokağa çıkma yasağı kaldırıldı? Hangi ilde sokak kısıtlaması kaldırılmadı?

Risk haritası yeni dönemin kilit noktası olacak. Alınacak kısıtlama ve gevşeme kararları bundan sonra illerin risk haritasına göre alınacak. Erdoğan "Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması düşük ve orta riskli illerde tamamen kalkarken, yüksek ve çok yüksek riskli illerde bir müddet daha pazar günü devam edecek." demişti.

Orta riskli iller hangileri?

Erdoğan alınan kararları açıkladı. Vatandaşlar da orta riskli iller hangileri? Yüksek riskli iller hangileri gibi soruların yanıtını aramaya başladı. Yerinde karar dönemine geçilmesi ile birlikte iller vaka sayılarına risk gruplarına ayrıldı. Buna göre yüksek riskli iller turuncu, çok yüksek riskli iller ise kırmızı olarak belirlendi.

Düşük riskli iller hangileri?

Düşük riskli iller mavi, orta riskli iller ise sarı renk ile belirlendi. Mavi ve sarı renkli illerimizde hafta sonu sokağa çıkma yasağı tamamen kalkarken, kırmızı ve turuncu renkli illerimizde ise hafta sonu yasakları aynı şekilde devam edecek..

İŞTE DÜŞÜK RİSKLİ İLLER VE ÇOK YÜKSEK RİSKLİ İLLER

İşte risk haritası

Haber Ara