Dolar

32,5779

Euro

34,7839

Altın

2.509,42

Bist

9.693,46

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu İzmir'de

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu İzmir'de

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-06 14:41:55

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu İzmir'de
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir'in Karabağlar ve Gaziemir ilçelerinde parti otobüsünden vatandaşları selamladı.

Üçyol, Bozyaka, Eskiizmir, Çamlık, Aktepe, Emres ve Gaziemir bölgelerinde vatandaşlara parti otobüsünün içinden mikrofonla seslenen Eroğlu, AK Parti iktidarının hizmetlerini anlattı.

İstikrarın sürmesi için vatandaşları 7 Haziran'da oy kullanmaya davet eden Eroğlu, "IMF'ye borcu ödeyen, Türkiye'yi büyüten AK Parti'dir" dedi.

İzmir'den milletvekili adayı olarak İzmirlilerle gurur duyduğunu kaydeden Veysel Eroğlu, şöyle konuştu:

"İzmir çok daha büyüyecek. Ben de bir esnaf çocuğuyum, esnafın sorunlarını biliyorum. Meclis'te esnafın sesi olacağız. Karabağlar'ı çiçek gibi yapacağız. Bunu yapacak güç, irade bizde var. Halkın gönlünü alacağız. Biz buraya kavga için değil, bütün İzmirlilerin gönlünü almaya geldik. AK Parti milletin bağrından çıkan, milletin kurduğu bir partidir. Bütün İzmirlileri seviyoruz. Çünkü bizim anlayışımızda yaradılanı Yaradan'dan ötürü sevmek var. Yeniden tarih yazmak için inşallah AK Parti'ye oy vereceksiniz. Biz de sizlerin hizmetkarı olmaya söz veriyoruz."

Eroğlu'nun bulunduğu otobüsü vatandaşlar zaman zaman durdurdu ve sevgi gösterisinde bulundu.

Bazı vatandaşlar Bakan Eroğlu'na çiçek verirken, seyyar satıcılar meyve, esnaf da börek ikram etti.

Haber Ara