Dolar

32,3355

Euro

35,1847

Altın

2.245,13

Bist

8.718,11

Orka, istihdam ve yatırıma hız kazandırıyor

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, 'Yeni mağaza yatırımları ile ülkemizde ek istihdam yaratmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz.' dedi

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-10 14:58:35

Orka, istihdam ve yatırıma hız kazandırıyor

 

Orka Holding'ten yapılan açıklamaya göre, moda perakendesinin önemli kuruluşlarından Orka Holding, pandemi döneminde de markaları ile yatırım yapmaya ve istihdam yaratmaya devam ediyor.

Orka Holding, bir hafta içinde Ankara ve Balıkesir'de D's Damat ve Van'da Damat Tween markası ile üç yeni mağaza açılışı yapacak. Böylece Orka Holding'in Ankara'daki mağaza sayısı dokuza, Balıkesir'de ise dörde ulaşacak. Van'daki Damat Tween ise markanın şehirdeki ilk mağazası olacak.

İnovatif terzilik

İnovatif, yüksek terzilik ürünü ve doğa dostu materyallerden oluşan Damat Tween ve D'S Damat 2020 İlkbahar/Yaz koleksiyonları, yeni mağazalarda müşterileri ile buluşacak.Açıklamada görüşlerine yer verilen Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, gerek üretim gerekse perakende tarafında mevcut istihdamı korumanın ve ek istihdam yaratmanın öncelikli hedefleri arasında yer aldığını vurguladı.

Orakçıoğlu "Bu doğrultuda, pandemi döneminde de hizmet konusunda tüm yükümlülükleri yerine getirme bilinciyle yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Yeni mağaza yatırımları ile ülkemizde ek istihdam yaratmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Hijyen hizmet anlayışı


Orakçıoğlu, yurt içi ve yurt dışındaki tüm mağazalarında olduğu gibi Damat Tween ve D'S Damat markalarının Ankara, Van ve Balıkesir'de açılacak yeni mağazalarında da hijyenik koşullar için gerekli tüm prosedürlerin uygulanacağına dikkati çekerek, "Mağazalarımıza adım atan her çalışanımızın ve müşterilerimizin ateşi ölçülüyor. Girişlerde maske ve el dezenfektanı imkanı sunuyoruz. Çalışanlarımız hem kendi sağlığını hem de müşterilerimizin sağlığını koruma amacı ile maske ve siperlikleri ile çalışıyor. Mağazalarımızı her gün dezenfekte ettiğimiz gibi, soyunma kabinlerimizde de her kullanımdan sonra dezenfeksiyon işlemi uygulanıyor." açıklamasında bulundu.

Haber Ara