Dolar

32,3425

Euro

35,1138

Altın

2.311,55

Bist

9.079,97

Orduspor'da yeni sezon hazırlıkları

Orduspor'da yeni sezon hazırlıkları

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-13 19:20:24

Orduspor'da yeni sezon hazırlıkları
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Mor-beyazlı ekip, Durugöl Tesisleri'nde, teknik direktör Sinan Bayraktar yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, koordinasyon çalışmasının ardından hücum, defans ve kanat organizasyonları üzerinde durdu. Yaklaşık 2 saat süren idman çift kale maçla sona erdi.

Teknik direktör Bayraktar, antrenmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürdüklerini belirtti.

Her geçen gün antrenmanda temponun arttığını söyleyen Bayraktar, her şeyin yolunda gittiğini ifade etti.

32 genç oyuncudan oluşan antrenmanların neşeli geçtiğini kaydeden Bayraktar, "Oyuncularımızın hırslı ve istekli olmaları bizi çok memnun ediyor" dedi.

Bayraktar, transfer yasağına da değinerek, "İnşallah yönetimimiz bu yasağı kaldıracak. Bunun için olağanüstü çalışıyor. Bu anlamda daha önce Orduspor'a emeği geçen oyuncu arkadaşlarımızdan da fedakarlık bekliyoruz. İnanıyorum ki çok yakında bu sorun çözülecek ve görüştüğümüz oyuncuları tek tek kadromuza dahil edeceğiz" diye konuştu.

Sinan Bayraktar, yeni sezon hazırlıklarına başladıkları ilk günden bu yana her kesimin desteklerini gördüklerini, bu konuda herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Öte yandan Karadeniz temsilcisinin antrenmanını kulüp başkanı Yaşar Pamuk'un yanı sıra birçok yönetici de takip etti.

Haber Ara