Dolar

32,3373

Euro

35,1899

Altın

2.246,00

Bist

8.718,11

Ordu'da zabıta ekiplerinden duygulandıran davranış

Altınordu Belediyesi Zabıta ekipleri, geçirdiği kaza sonucu yüzünde yanık oluşan 9 yaşındaki İremsu’ya gerçekleştirilecek olan ameliyatı öncesi moral olması için çok sevdiği ‘sultan papağını’ hediye etti.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-14 17:11:28

Ordu'da zabıta ekiplerinden duygulandıran davranış

Altınordu Belediyesi, duygulandıran bir davranışta bulunarak, küçük yaşta geçirdiği kaza sebebiyle yüzünde yanık oluşan 9 yaşındaki İremsu Ünlü'nün papağan sevgisine duyarsız kalmadı. İremsu'ya sürpriz yapmak için harekete geçen ekipler, sultan papağanlarına sevgisinin olduğunu öğrendi. Zabıta ekiplerini kapıda karşılayan İremsu, hayalini kurduğu papağan ile karşılaşınca büyük mutluluk yaşadı. Zabıta ekiplerinin sürprizi üzerine çok mutlu olan İremsu, gerçekleşecek olan ameliyatı öncesi moral depoladı.
Papağanları çok sevdiğini ifade eden İremsu Ünlü yapılan sürpriz için Altınordu Belediyesi zabıtalarına teşekkür etti. Papağana çok iyi bakacağını da ifade eden İremsu papağının adını ise Limon koydu.

 Çocuğunun ameliyatı öncesi Altınordu Belediyesince yapılan sürprizin kızına moral verdiğini aktaran anne Fatma Ünlü, emeği geçenlere teşekkür etti.

Haber Ara