Dolar

32,5870

Euro

34,7932

Altın

2.508,17

Bist

9.693,46

Op. Dr. Reşit Burak Kayan’ın başarısı göz kamaştırıyor

Uzmanlık tezi olan ‘Akıllı Ayak İzi' ve 'Akıllı Çarşaf ’ın yazılım ve üretim aşamasını tamamiyle kendisi gerçekleştirmiş olup bu buluşların uluslararası patentlerini alan Op. Dr. Reşit Burak Kayan, Ulusal ve uluslararası kongrelerde çok sayıda meme, burun estetiği ve mikrocerrahi alanlarında da konuşmaları mevcut.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-05 12:38:58

Op. Dr. Reşit Burak Kayan’ın başarısı göz kamaştırıyor

Op.Dr. Reşit Burak Kayan'ın başarısı göz kamaştırıyor.

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp fakültesi'nden mezun olduktan sonra Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Bezm-i Alem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik,Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı'nda Plastik cerrahi ihtisasını tamamlamıştır.

Uzmanlık tezi olan ‘ Akıllı Ayak İzi ve Akıllı Çarşaf ' ın yazılım ve üretim aşamasını tamamiyle kendisi gerçekleştirmiş olup bu buluşların uluslararası patentlerini almıştır. Bu çalışmasıyla Türk Plastik, Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi Derneği'nin Asistan Klinik Çalışma yarışmasında ödül almaya hak kazanmıştır.

6bfd1b0b-605d-4ffb-b9c6-2c393081e6a2

6 ay kadar Taiwan Chang Gung Memorial Hospital'da mikrocerrahi alanında eğitim alıp Türkiye'ye dönerek lenfödem tedavisinde boyundan alınan lenf düğümlerinin bacağa transfer edildiği ameliyatları ve ayaktan ele eklem nakli ameliyatlarını başarı ile uygulamaya başlamıştır.

7cd556a6-e1e5-45d7-bd48-8317c62153b2

Ulusal ve uluslararası kongrelerde çok sayıda meme, burun estetiği ve mikrocerrahi alanlarında konuşmaları mevcuttur. Maksillofasyal cerrahi girişimler, lazer ve dolgu uygulamaları, saç ekimi konusunda ülkemizin çeşitli yerlerinde çok sayıda sertifika programına katılmıştır.

Yeryüzü doktorlarının bir üyesi olarak, Sudan, Moritanya,Yemen gibi Afrika ülkelerine seyahat ederek oralarda çok sayıda dudak ve damak yarığı operasyonları gerçekleştirmiştir. Uluslararası dergilerde yayınlanan ve pubmed'de görülebilen meme estetiği, yanıklar, mikrocerrahi ve burun estetiği alanlarında makaleleri mevcuttur.

Haber Ara