Dolar

32,5555

Euro

34,8710

Altın

2.424,52

Bist

9.645,02

Onur Ağaoğlu kimdir?

Türkiye'nin en büyük firmalarından olan Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Üyesi ve Ağaoğlu Concept 'in Kurucu ortağı Onur Ağaoğlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında? İşte detaylar...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-04-16 22:40:34

Onur Ağaoğlu kimdir?

 

Onur Ağaoğlu 15 Haziran 1990 senesinde dünyaya geldi. Memleketi Trabzon'a bağlı Of ilçesidir. Türkiye'nin önemli mimarları ve iş insanlarındandır. Ali Ağaoğlu'nun kardeşi Hüseyin Ağaoğlu'nun oğludur. Onur Ağaoğlu, eğitim hayatına İstanbul'da başlamış, daha sonra dil eğitimi için İngiltere - Cambridge'e gitmiş, Burada The Leys School isimli kuruluşta eğitim almış ve sonrasında Türkiye'ye geri dönmüştür.

2011 senesinde Yeditepe Üniversitesi Mimarlık bölümünde akademik eğitimini tamamlamıştır. 2015 senesinde Bilgi Üniversitesi'ne MBA yüksek lisans için kabul edilmiştir.

Sosyal Medyada yaptığı paylaşımlarla adını sıkça duyuran Onur Ağaoğlu; geçmiş dönemde Organik tarım ve Drone teknolojileri gibi sektörlerde yüklü yatırımları mevcuttur. Girişimcilik alanında iki kitap yazmıştır. Entrepreneur: What I Want To Be ve The Meaning Of Life. Müzikle yakından ilgilenmektedir. Yapmış olduğu prodüksiyonları dijital müzik marketler de yerini almıştır.

 

2015 senesinden itibaren Ağaoğlu Concept yönetim kurulu başkanı ve Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim kurulu üyesi olarak iş hayatına devam etmektedir.

Haber Ara