Dolar

32,5911

Euro

34,8651

Altın

2.502,94

Bist

9.675,13

Önemli yurt içi olaylar

Önemli yurt içi olaylar

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-26 17:13:03

Önemli yurt içi olaylar
Bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından, Şırnak'ın Cizre ilçesinde iki ayrı kışlaya, uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunulduğu, saldırıda herhangi bir zayiatın meydana gelmediği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde önemli yurt içi olaylara ilişkin bilgiye yer verildi.

Buna göre, bölücü terör örgütü mensubu bir terörist, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı 2'inci Hudut Tugay Komutanlığı hudut unsurlarına, silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu.

Bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından, Şırnak'ın Cizre ilçesinde Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı 172'inci Zırhlı Tugay Komutan Yardımcılığı Birliklerinin konuşlu bulunduğu iki ayrı kışlaya, uzun namlulu silahlar ile saldırıda bulunuldu.

Terörist ateşlerine, derhal ateşle karşılık verilerek, söz konusu silahlı saldırılarda, herhangi bir zayiat veya hasar meydana gelmedi.

- "Kalaşnikof piyade tüfeğiyle teslim oldu"

Bölücü terör örgütü mensubu iki terörist, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı 34'üncü Hudut Tugay Komutanlığı Hudut Unsurlarına; bir terörist ise Şırnak'ın Cizre ilçesinde Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı 172'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı Unsurlarına, silahsız ve teçhizatsız teslim oldu.

Bölücü terör örgütü mensubu bir terörist, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı 2'inci Hudut Tugay Komutanlığı Hudut Unsurlarına, kalaşnikof piyade tüfeği, bu tüfeğe ait şarjör ve 29 mermiyle teslim oldu.

Bölücü terör örgütü mensubu üç terörist tarafından, Osmaniye'nin Merkez ilçe kırsalında, bir vatandaşa tehdit ile erzak temin ettirildi. Bütün bu olaylarla ilgili olarak adli tahkikat başlatıldı.

Haber Ara