Dolar

32,3674

Euro

34,9570

Altın

2.325,29

Bist

9.079,97

Önce ayakkabıları sonra bebek arabasını çaldı

Konya'da bir kişi, sitenin içine girerek apartmanı gezdikten sonra ilk önce katlardaki yeni ayakkabıları, ardından da yeni alınan bir bebek arabasını

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-28 09:59:47

Önce ayakkabıları sonra bebek arabasını çaldı
Konya'da bir kişi, sitenin içine girerek apartmanı gezdikten sonra ilk önce katlardaki yeni ayakkabıları, ardından da yeni alınan bir bebek arabasını çaldı.

Olay, 24 Ağustos Perşembe günü merkez Karatay ilçesi Sarıyakup Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinen bilgiye göre, cadde üzerindeki bir siteye giren kimliği belirsiz kişi, kapı önlerinde bulunan ayakkabıları ve yeni bir bebek arabasını çaldı. Ayakkabıların yerinde olmadığını fark eden site sakinleri, durumu site görevlisine bildirdi. Site görevlisinin incelediği güvenlik kameralarında olayın hırsızlık olduğunun anlaşılması üzerine polise haber verildi. Olay yerine gelerek görüntüleri inceleyen polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Kaydedilen güvenlik kamerası görüntülerinde hırsızlık şüphelisinin binaya girdikten sonra poşete doldurduğu ayakkabıları kapı önüne bıraktığı, ardından da bebek arabasını alıp geldiği görülüyor. Dışarıyı kontrol eden şüphelinin daha sonra çaldığı ayakkabı ve bebek arabasıyla ortadan kaybolduğu görülüyor.

SİTE SAKİNLERİ HIRSIZLIK OLAYLARINDAN BIKMIŞ

Daha önceki senelerde de bayrama yakın zamanlarda yeni ayakkabıları çalmak isteyen bir hırsızı yakaladıklarını ve mahallelerinde bu olayların sık sık yaşandığını belirten sitenin yöneticisi Gökhan Aslankaya, "Hırsız binaya giriyor. Yarım saat boyunca bina içerisinde ve otoparkta geziyor. Bina sakini binaya tedirgin giriyor. Bizim sitemize giren hırsızların madde bağımlısı gençler olduğunu öğrendik. Ayakkabıları değerinin altına satarak madde alıyorlarmış. Bu hırsızlara caydırıcı cezaların getirilmesi gerekiyor" dedi.

Bebek arabasının sahibi Ferhat Aslankaya ise, "Olayın gerçekleştiği dakikalarda ben de aynı kapıdan kayınpederimi geçirmek için aşağıya indim. O sırada hırsız bir bloktan bebek arabasını alıyor bodrumdan başka bir bloğa geçerek, buradan da rahat rahat götürüyor" diye konuştu.

(İbrahim Yetkin /İHA)
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara