Dolar

32,3815

Euro

35,0532

Altın

2.326,48

Bist

9.089,33

Ömer Çelik'ten, Trump'ın sözlerine tepki

AK Partili Ömer Çelik, Donald Trump'ın sözlerine tepki gösterdi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-09 04:01:56

Ömer Çelik'ten, Trump'ın sözlerine tepki

İnternethaber'de yer alan habere göre: AK Partili Ömer Çelik, Donald Trump'ın sözlerine tepki gösterdi. Açıklamaların utanç verici olduğunu ileri süren Çelik, Trump'a en çok Batı'daki müslüman olmayan grupların tepki göstermesi gerekir.
 
AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, ABD'li siyasetçi Donald Trump'ın Müslümanlar ile ilgili sözlerine tepki gösterdi. Çelik, Trump'ın sözlerinin siyasi yalanlarla dolu olduğunu ve utanç verici bulduğunu kaydetti.

Ömer Çelik, twitter'dan yaptığı açıklamada ABD Başkan Adayı Donald Trump'ın "Müslümanların ABD'ye girişleri durdurulmalı" sözlerini eleştirdi. İşte Çelik'ino açıklamaları;

"Donald Trump'ın "Müslümanların ABD'ye girişleri durdurulmalı" açıklaması açık bir ırkçılıktır. Halkı müslüman olan ülkelerde çok sayıda yatırımı olan bu şahsın ifadeleri utanç vericidir.Bu siyasi hipokrasidir. ABD tarihindeki haklar ve özgürlükler mücadelesi ile de çatışmaktadır.Müslümanlara karşı kampanya başlatarak yeni tür ırkçılık üretmek tam da DAEŞ'in arzularına hizmet eder. Trump gibi ırkçı söylemlerde bulunanlara en çok Batı'daki müslüman olmayan grupların tepki göstermesi gerekir."

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara