Dolar

32,4724

Euro

34,8222

Altın

2.477,91

Bist

9.530,47

Ömer Çelik'ten Ceren Özdemir cinayetiyle ilgili açıklama

Ceren Özdemir cinayetiyle ilgili açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'Gerekli soruşturma başlatıldı, hassasiyetle takip ediyoruz' dedi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-12-06 19:54:40

Ömer Çelik'ten Ceren Özdemir cinayetiyle ilgili açıklama

 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MYK toplantısı sonrası basın toplantısı dülenledi.  Ceren Özdemir cinayetiyle ilgili açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ceren Özdemir'in ailesini telefonla arayarak taziyelerini ilettiğini söyledi.

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Gerekli soruşturma başlatıldı, hassasiyetle takip ediyoruz" dedi.

İşte Çelik'in diğer açıklamaları:

- (ARD'nin yayını) "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e dönük çirkin yayını en şiddetli şekilde kınıyor, kabul edilemez buluyoruz."

- (Güngören'deki istifa) Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi'nin bir şoföre tuvalet önünde oturma ve kendisini gördükçe ayağa kalkma cezası verdiği iddiasına "Bu davranış hepimizi üzmüştür. Bu belediye başkanlığından istifa eden şahsın, Belediye Meclis Üyeliği söz konusu. Hiçbir şekilde Belediye Meclis Üyeliğine devam etmesinde uygun bulmuyoruz. Belediye başkan yardımcılığından sonra bu görevden ayrılması gerektiğini değerlendiriyoruz" dedi.

56_2

- (NATO Zirvesi) "NATO Zirvesi'nde herkes Türkiye'nin gücüne ve NATO için vazgeçilmezliğine vurgu yapmıştır. Bir sürü eleştiri getirseler de NATO toplantısına girildiği zaman Türkiye'nin kendi güvenliği için aldığı tedbirlerin aynı zamanda NATO'nun güvenliği için alınmış bir tedbir olduğunun herkes farkında."

- (Suriye konusunda) "Dörtlü zirvenin düzenli yapılması önemli bir karardır. Şubat ayında ikinci toplantı gerçekleşecektir."

- (Kıdem tazminatı) Bununla ilgili bir gündem yok. Bakanlıkla diğer gruplar arasındaki görüşmelerle yeri, zamanı geldiğinde varılacak bir sonuç.

Haber Ara