Dolar

32,5837

Euro

34,8273

Altın

2.499,54

Bist

9.458,65

Olympiakos-Beşiktaş maçına doğru

Yunan basını, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda iki takım arasında yarın oynanacak maçta Olympiakos'un işinin zor olduğu yönünde yorumlarda bulundu

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-08 16:12:44

Olympiakos-Beşiktaş maçına doğru
Yunanistan basını, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Olympiakos ile Beşiktaş arasında yarın oynanacak karşılaşmada Yunan temsilcisinin işinin zor olduğu yönünde yorumlarda bulundu.

Siyasi ağırlıklı haberlere yer veren ve yüksek tiraja sahip Kathimerini gazetesi, Olympiakos'un üst üste ikinci kez bir Türk takımıyla karşılaşacağını hatırlatarak, "Beşiktaş, Türkiye'de çok güçlü bir takım. Avrupa'da da bir sürü başarılara imza attı. Olympiakos'un kazanması için çok çaba harcaması gerekiyor." değerlendirmesi yaptı.

Yunanistan'ın bir başka gazetesi Eleftherostypos ise Beşiktaş'ı tanıtan yazısında kulübün tarihi konusunda bilgiler verdi. Gazete, ayrıca siyah-beyazlı kulübün hem Türkiye'de hem de Avrupa'da başarılar elde ettiğini vurguladı.

Yüksek tirajli Tovima gazetesi de Olympiakos'un Osmanlıspor'dan daha güçlü bir rakiple karşılaşacağına dikkati çekti.

Maçla ilgili değerlendirmeye yer veren Sentragoal internet sitesi, Beşiktaşlıların, son 16 turunda rakip olarak Olympiakos'un çıkmasına sevindiğini ve siyah-beyazlı taraftarların Twitter'dan bu yönde paylaşımlarda bulunduğunu hatırlattı.

Bir başka internet sitesi Sport-fm ise "Olympiakos'un rakibi zor ve güçlü." yorumunda bulunarak, Yunan ekibinin, tarihinde Türk takımlarıyla yaptığı maçlarla ilgili bilgiler paylaştı.




Haber Ara