Dolar

32,3276

Euro

35,0275

Altın

2.284,06

Bist

8.970,01

'Ölüm kavşağı' yine can aldı

Kastamonu’da 4 otomobilin, ölüm kavşağı olarak bilinen Kurubenzinlik Kavşağından tarlaya uçması sonucu 1 kişi öldü, 7’si çocuk 9 kişi yaralandı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-11 10:25:49

'Ölüm kavşağı' yine can aldı

İstanbul'dan Ramazan Bayramını geçirmek için Sinop ve Kastamonu'ya gelen aileler, İstanbul'a dönüş yolunda ölüm kavşağı olarak bilinen Kurubenzinlik Kavşağında kaza yaptılar.

İHA'nın haberine göre; İki gece üst üste meydana gelen dört ayrı kazalarda 1 kişi ölürken 7'si çocuk 9 kişi de yaralandı.

Kazalar sonrasında polis ekipleri, tarlada el feneriyle yaralı ararken, yaralılar yoğun çabalar sonrası araçlardan kurtarılarak ambulanslara taşındı.

Can pazarının yaşandığı kazalarda hayatını kaybeden kişinin 16 yaşındaki Hamza Kaan Pedük olduğu belirtildi.

Kazalarla ilgili Kastamonu Cumhuriyet Savcısı soruşturma başlatırken, daha önce de yaşanan kazalar nedeniyle Başbakanlık İletişim Merkezine (BİMER) şikayette bulunulduğu belirtildi.

Bir vatandaşın şikayetine verilen yanıttta, Batı Çevre Yolu Kavşağının Karayolları standartlarına ve hazırlanan projeye göre binder seviyesinde tamamlanarak trafiğe açıldığını, bu kavşakta meydana gelen kazaların sürücülerin dikkatsizliği ve yatay düşey trafik işaretlerine uymamalarından kaynaklandığını belirtildi.

Haber Ara