Dolar

32,3841

Euro

35,0728

Altın

2.325,97

Bist

9.104,31

Öldürülen kişinin üzerinden kimliği çıkınca 'öldü' sanıldı

Adana'da öldürülen bir kişinin üzerinden kimliği çıkan kaporta ustasının yapılan araştırmada yaşadığı, kaybettiği nüfus cüzdanının ise maktul tarafından kullanıldığı belirlendi - Gönen: 'Televizyon ve gazetelerde haberler çıkınca tanıdıklar beni aramaya başladı. 'Öteki tarafa gitmişsin' deyip helva ve lahmacun istediler, şaka yaptılar'

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-05 15:47:04

Öldürülen kişinin üzerinden kimliği çıkınca 'öldü' sanıldı
Adana'da tabancayla vurularak öldürülen kişinin üzerinden kimliği çıkan kaporta ustası Bülent Gönen'in yapılan araştırmada yaşadığı, kaybettiği nüfus cüzdanının ise maktul tarafından kullanıldığı tespit edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Hadırlı Mahallesi'nde dün sabaha karşı darbedilmiş ve tabancayla vurularak öldürülmüş bulunan kişinin üzerinde Bülent Gönen'e ait kimlik buldu.

Maktulün yakınlarına ulaşmaya çalışan polis ekipleri, yaptıkları araştırmada Gönen'in yaşadığını belirledi.

Bunun üzerine ifadesi alınan Gönen'in bir süre önce nüfus cüzdanını kaybettiğini beyan etmesi üzerine cesedin, Serdar Ağırağaç'a ait olduğu tespit edildi.

Gönen, gazetecilere yaptığı açıklamada, cinayetten 20 gün önce kimliğini kaybettiğini ve yeni nüfus cüzdanı çıkarttığını belirtti.

Kimliğini bulan kişinin bunu hangi amaçla kullandığı bilmediğini anlatan Gören, "Olayın ardından polise başvurdum, ifade verdim. Televizyon ve gazetelerde haberler çıkınca tanıdıklar beni aramaya başladı. 'Öteki tarafa gitmişsin' deyip helva ve lahmacun istediler, şaka yaptılar." diye konuştu.

Hadırlı Mahallesi 10041 Sokak'ta dün sabah bir kişi yerde hareketsiz yatarken bulmuştu. Kafasından ve boynundan silahla vurularak hayatını kaybettiğini belirlenen şahsın üzerinde "Bülent Gönen" adına düzenlenmiş kimlik bulunmuştu.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara