Dolar

32,3276

Euro

35,0668

Altın

2.298,17

Bist

9.058,44

Olaylı derbi sonrası Fenerbahçe'den sert açıklama !

Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı Play-off maçı sonrası, sarı-lacivertli kulüp sert açıklamalarda bulundu

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-29 22:34:52

Olaylı derbi sonrası Fenerbahçe'den sert açıklama !
Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı Play-off maçı sonrası, sarı-lacivertli kulüp sert açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe arasında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final 3. maçında olaylar çıktı. Sarı-kırmızılı taraftarlar salona yabancı maddeler atınca maç durdu. Fenerbahçe Kulübü çıkan olaylar sırasında bir taraftarın Fenerbahçe Başantrenör Zeljko Obradovic'e tükürdüğünü belirterek, olayla ilgili fotoğraflar paylaştı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Fenerbahçemiz ile Galatasaray Odeabank arasında oynanan Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final üçüncü maçının dördüncü periyodundan önce çıkan tribün olayları sebebiyle maç bir süre durduruldu. Olayların en büyük skandalı ise Başantrenörümüz Zeljko Obradovic'e yapılan saygısızlıktı. Dünyaca ünlü antrenörümüz Obradovic, olayların yaşandığı esnada soyunma odasına giderken, sarı kırmızılı küstah bir taraftarın tükürüğüne maruz kaldı.

Yarı final serisinin Ülker Sports Arena'da oynanan ilk 2 karşılaşmasında herhangi olay yaşanmazken; yıllardan beri Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yaşanan bu ve benzeri küstahlıklar artık cezasız kalmamalı."

Haber Ara