Dolar

32,5217

Euro

34,8010

Altın

2.422,33

Bist

9.703,85

Olay TV kapandı

Yayın hayatına 30 Kasım'da başlayan Olay TV, bugün izleyicilerine veda etti

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-25 21:34:06

Olay TV kapandı

30 Kasım'da yayın hayatına başlayan Olay TV, Nevşin Mengü'nün sunumuyla ekrana yansıyan ana haber bülteniyle birlikte izleyicilerine veda etti.

Olay TV Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, kanalın kapanmasına giden süreçle ilgili olarak "Olay TV'nin bütün yayın hakları, lisansı ve hissesinin tamamı Cavit Çağlar'ın. Ancak Hüseyin Köksal buranın yayın hayatına tekrar başlaması için bir sermaye koydu ve birlikte yola çıktılar. Şimdi bu ortaklık bitiyor. Hüseyin Bey, Cavit Bey ile ortaklığını sonlandırma kararı aldı" bilgisini paylaştı.

'Yeni bir mecrada devam edeceğiz'

Sarılar, şunları söyledi:

"Olay TV'yi bugün noktalayacağız ama Hüseyin Köksal bu anlayıştaki gazeteciliği devam ettirmek için çeşitli görüşmeler yapıyor, çeşitli platformları deniyor. Bizim birlikte çalıştığımız 180 arkadaşımızla birlikte yeni bir mecrada mutlaka özgür haberciliğe devam edeceğiz. Ya bir yol bulacağız ya bir yol yapacağız."

Mengü ise veda yayınının sonunda "26 gün boyunca bizi izlediğiniz için, bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.

​Olay TV kadrosunda Nevşin Mengü, Özlem Akarsu Çelik, Duygu Demirdağ, Ali Ekber Aydın, Şafak Ongan, Gökhan Kayış, Ünal Kaya, Kenan Şener gibi isimler yer alıyordu.

Haber Ara