Dolar

32,5336

Euro

34,9417

Altın

2.439,95

Bist

9.716,77

Olağan Şüpheliler setinde kim beyin kanaması geçirdi? Aylin Akyüz'e ne oldu?

Aylin Akyüz'e ne oldu? Olağan Şüpheliler setinde beyin kanaması geçiren kim? Exxen'de yayınlanan Olağan Şüpheliler dizisinin setinde bir kişinin beyin kanaması geçirdiği belirtildi ve sosyal medya çalkalandı. Peki ama hangi oyuncu beyin kanaması geçirdi? Aylin Akyüz kimdir? Olay nasıl oldu ve son durum ne? İşte detaylar....

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-11 14:34:06

Olağan Şüpheliler setinde kim beyin kanaması geçirdi? Aylin Akyüz'e ne oldu?

Aylin Akyüz'e ne oldu? Olağan Şüpheliler setinde beyin kanaması geçiren kim? Exxen'de yayınlanan Olağan Üstü Şüpheliler dizisinin setinde bir kişinin beyin kanaması geçirdiği belirtildi ve sosyal medya çalkalandı. Peki ama hangi oyuncu beyin kanaması geçirdi? Aylin Akyüz kimdir? Olay nasıl oldu ve son durum ne? Çarpıcı durum hakkında soruşturma başlatıldı. İşte detaylar.... Olağan Şüpheliler setinde kim beyin kanaması geçirdi?

Acun'un Exxen adlı platformunda yayınlanacak 'Olağan Şüpheliler' adlı dizinin çekimi çekimleri sırasında Aylin Akyüz adlı oyuncunun dublör olarak yer aldığı sahnede önce aracın üzerine sonra da yere düşerek ağır yaralandığı belirtildi. Beyin kanaması geçiren Akyüz'ün durumu ciddiyetini koruyor.

Aylin Akyüz kimdir?

Oyunculuk eğitimi alan Aylin Akyüz, televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde dublör olarak görev yapıyor. Daha önce çeşitli yapımlarda yan rollerde oynayan oyuncu, aksiyon sahnelerinde dublörlük yapmak için özel eğitim aldı. Aylin Akyüz'ün son durumu nasıl?

Sinema Televizyon Sendikası "önce sağlık sonra çekim" ve "önce iş güvenliği" etiketleriyle aşağıdaki duyuruyu yayınladı.

aylin akyüz

Yapımcılar #öncesağlıksonraçekim etiketiyle durumu kamuoyuyla paylaştı.

Haber Ara