Dolar

32,3645

Euro

34,9629

Altın

2.325,59

Bist

9.127,66

Okullarda yangın tatbikatı

Kütahya'nın Şaphane ilçesindeki okullarda, iş sağlığı ve iş eğitimleri kapsamında yangına müdahale ve yangın sırasında yapılması gerekenler konusunda eğitimler veriliyor. Şaphane belediyesi itfaiye amiri Muzaffer Vuran, İtfaiye amirliği tarafından ilçede bulunan okullarda tatbikat ve eğitimlere başlatıldığını ifade etti. Vuran, 'Uygulamalı eğitimleri, İtfaiye amirliğimizin alanında uzmanlaşmış ekip elemanları veriyor' diye konuştu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-07 14:33:35

Okullarda yangın tatbikatı
Kütahya'nın Şaphane ilçesindeki okullarda, iş sağlığı ve iş eğitimleri kapsamında yangına müdahale ve yangın sırasında yapılması gerekenler konusunda eğitimler veriliyor. Şaphane belediyesi itfaiye amiri Muzaffer Vuran, İtfaiye amirliği tarafından ilçede bulunan okullarda tatbikat ve eğitimlere başlatıldığını ifade etti. Vuran, "Uygulamalı eğitimleri, İtfaiye amirliğimizin alanında uzmanlaşmış ekip elemanları veriyor" diye konuştu.

Şaphane Belediyesi İtfaiye amirliği ekiplerince, planlı olarak gerçekleştirilen yangın tatbikatı ve eğitimleri, Şaphane merkez ilkokulunda yapılan yangın tatbikatı ile devam etti.

Yangın tatbikatında okul Müdürü Mustafa dertli öğrencilere yangın anında neler yapılacağı hakkında bilgiler verdi.(YD-EFE)
VİDEO HABER

Alman gazetecinin 'soykırım belgesi' sorusu BM yetkilisini sinirlendirdi

Haber Ara