Dolar

32,5401

Euro

34,8728

Altın

2.431,19

Bist

9.645,02

Okmeydanı’nda bomba paniği

Okmeydanı’nda bomba süsü verilen piknik tüpü polisi alarma geçirdi. Kontrollü şekilde patlatılan tüpte herhangi bir patlayıcı madde izine rastlanmadı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-17 02:52:12

Okmeydanı’nda bomba paniği

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre: Olay, saat 22.30 sıralarında Okmeydanı Anadolu Kahvesi Darülaceze Caddesi'nde meydana geldi. Yol kenarına korkuluklarda asılı bir pankartın altına bırakılan tüpü fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, bomba süsü verilmiş bir şekilde bırakılan tüpün çevresinde önlem aldı. Bomba uzman ekiplerini çağıran ekipler, emniyet şeridi çekerek, çevre güvenliği aldı. Caddeyi çift yönlü olarak trafiğe kapatan polis, vatandaşların alana yaklaşmasına izin vermedi.

Olay yerine gelen bomba uzman ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde patlatılan piknik tüpü alev aldı. Alevlerin sönmesinin ardından ekipler büyük bir gürültü ile patlayan tüp üzerinde incelemelerde bulundu. Herhangi bir patlayıcı maddeye rastlamayan polis, daha sonra caddeyi yeniden trafiğe açtı.

Öte yandan, polislerin uyarılarına rağmen çevrede toplanan meraklı kalabalık dikkat çekti. Bazı vatandaşların olayı cep telefonları ile görüntüledikleri görüldü. 

Haber Ara