Dolar

32,3660

Euro

34,9990

Altın

2.324,23

Bist

9.079,97

Okçuluk Milli Takımı, Antalya'da kampa girdi

Okçuluk Mili Takımı, İspanya'da gerçekleştirilecek Akdeniz Oyunları ve Yunanistan'da düzenlenecek Gençler Avrupa Şampiyonası öncesinde Antalya'da kampa girdi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-06-18 19:13:09

Okçuluk Milli Takımı, Antalya'da kampa girdi

Kampla ilgili bilgi veren Okçuluk Milli Takımlar Teknik Direktörü Göktuğ Ergin, önlerinde Akdeniz Oyunları ve Gençler Avrupa Şampiyonası gibi iki önemli organizasyon olduğunu belirtti.

 

Kampta 15 sporcunun yer aldığını ve bu yarışmalarda mücadele edecek sporcuların da kampta olduğunu kaydeden Ergin, hazırlıkların sürdüğünü söyledi.

 

Akdeniz Oyunları'nın az katılımlı olmasına rağmen İtalya, Fransa, Slovenya gibi madalya şansı olan ülkelerin mücadele ettiği bir yarışma olacağına dikkati çeken Ergin, "Ayrıca bu alanda çok fazla karşılaşmadığımız ve nasıl bir sonuç alacaklarını bilmediğimiz Mısır ve Tunus gibi ülkeler de olacak." dedi.

 

Mersin'de 2013 yılında düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda hem kadınlarda hem erkeklerde başarılı sonuçlar aldıklarını ifade eden Ergin, bu yıl ise o döneme göre çok daha iyi bir takımları olduğunu vurguladı. Ergin, "Oradan madalyalarla döneceğiz. Ferdide de, erkek ve kadın takımlarında da podyumda olacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.

 

Gençler Avrupa Şampiyonası'nın ise Buenos Aires'te düzenlenecek olan Gençlik Olimpiyatları'nda yarışacak sporcuları belirleme noktasında önemli olacağına işaret eden Ergin, bu şampiyonada da başarılı sonuçlar beklediklerini belirterek, "Eskiden beri süregelen madalya geleneğimiz var. 2015'te yapılan Avrupa Şampiyonasını da 10 madalyayla kapatmıştık. Burada amacımız madalya sayısını yukarıya çıkarmak." ifadelerini kullandı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara