Dolar

32,5148

Euro

34,6923

Altın

2.491,71

Bist

9.548,09

Oğuzhan Özyakup’a dev talip!

İspanya La Liga takımlarından Sevilla, Oğuzhan Özyakup için Beşiktaş’a 12 milyon Euro’luk teklifte bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-26 16:50:35

Oğuzhan Özyakup’a dev talip!

İspanya La Liga takımlarından Sevilla, Oğuzhan Özyakup için Beşiktaş'a 12 milyon Euro'luk teklifte bulundu.

Milliyet'in haberine göre; İspanya La Liga takımlarından Sevilla, Oğuzhan Özyakup için Beşiktaş'a 12 milyon Euro'luk teklifte bulundu. Teklifi yetersiz bulan Beşiktaş Yönetimi, reddetti. Sevilla'nın sportif direktörü Monchi'nin ise Oğuzhan konusunda ısrarı devam ediyor. Monchi, dün kura çekiminin ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile bir araya geldi.

MONCHI TRANSFERDE ISRARCI

Monchi, Orman'a yetenekli oyuncu Oğuzhan Özyakup için ısrarcı olduklarını ve onun tıpkı Arda Turan gibi İspanya'da sınıf atlayabileceğini ifade etti. Monchi, Fikret Orman'dan transfere onay vermelerini istedi.

FİKRET ORMAN EN AZ 20 MİLYON EURO İSTEDİ

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise Oğuzhan Özyakup'u satmaya sıcak bakmıyor. Orman her fırsatta kadroda tutmak istediklerini söylediği Oğuzhan Özyakup için en az 20 milyon Euro'luk bir rakam istediğini belirtti. Sevilla Sportif Direktörü Monchi'nin bu teklifi geri çevirdiği öğrenildi.

Genç oyuncu Oğuzhan Özyakup geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olmasında önemli rol oynadı. Beşiktaş'ın Arsenal'den kadrosuna kattığı genç yıldız hem performansını hem de değerini katlayarak vazgeçilmez hale geldi. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Beşiktaş'un kilit oyuncularından olan Oğuzhan Özyakup performansıyla takımını da taşımak istiyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman gibi Teknik Direktör Şenol Güneş de Oğuzhan Özyakup'u göndermek istemiyor.

Haber Ara