Dolar

32,4508

Euro

34,7317

Altın

2.478,81

Bist

9.530,47

Ogün Temizkanoğlu: 'Bu ligin en iyi takımlarından bir tanesini yendik'

İkinci yarı topu tutamadıklarını belirten Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, ligin en iyi takımlarından bir tanesini yendiklerini söyledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-15 22:55:31

Ogün Temizkanoğlu: 'Bu ligin en iyi takımlarından bir tanesini yendik'
İkinci yarı topu tutamadıklarını belirten Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, ligin en iyi takımlarından bir tanesini yendiklerini söyledi.

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Elazığspor evinde ağırladığı Bandırmaspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu açıklamalarda bulundu. Böyle bir kötü oyun beklemediğini dile getiren Temizkanoğlu, goller geldikten sonra gereksiz bir panik yaptıklarını ifade etti.

Bazen kötü oynayarak da kazanmanın önemli olduğunu vurgulayan Temizkanoğlu, "Bana göre bugün o günlerden biriydi. Hiçbir şekilde topu tutamadık. Özellikle ikinci yarı topu tutamadık. Yapmamız gereken pasları bir türlü yapamadık. Bu ligin en iyi takımlarından bir tanesini yendik. Çok iyi bir takıma ve oyunculara sahipler. Kompak bir takımdı. Diğer takımlara karşı oynadığımız oyunlara baktığımızda o dağınıklığı göremedik. Ama oyuncularımın hepsiyle gurur duyuyorum" dedi.

Kendisine göre ligin en iyi takımını yendiklerini belirten Temizkanoğlu, "Çalışmalarım devam edecek. Bu bizim için çok önemli bir galibiyetti. Bazen de kötü oynayarak kazanmak önemlidir. Böyle bir kötü oyun hiçbirimiz beklemiyorduk. Sonuçta ortada mücadele vardı. Özellikle goller geldikten sonra bir panik havası oldu. Aslında bu gereksiz bir panikti" diye konuştu.

Değişiklikleri bazı bölgeleri toparlamak için yaptıklarını aktaran Temizkanoğlu, "Mesut'un performansı çok düşüktü. Beklediğimizin çok altındaydı. İdmandaki performansına baktığımız zaman normalde ilk 11 oynaması gerekiyor. Maçlara koyduğumuz zamanda o problemi yaşıyoruz. Bu akşamda onu yaşadık. Binya değişikliği ise Cağrı'nın çok yorulmasından dolayı oldu. Çağrı kendi alanının çok dışına çıktı. O bölgeleri en azından kapatmak istedi. Skoru koruma içgüdüleri sonuçta bir panik havası yarattı. Rakibi de yabana atmamak gerekiyor. Kaybettiler ama gerçekten tebrik etmek gerekiyor" şeklinde konuştu.

Haber Ara